Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

alt   На офіційному сайті Тернопільскої міської ради є розділ «Питання-відповіді». Очевидно, він задумувався для того, щоб пересічні мешканці могли задати питання чи повідомити чиновників мерії про певні проблеми з допомогою електронного листа. Цікаво, що люди дійсно чи не щодня пишуть повідомлення різного змісту і з різноманітних питань, звертаючись як до міського голови Тернополя безпосередньо, так і в загальному до влади. Чи відповідають їм чиновники? Інколи – так. Щоправда, не на всі запитання. І таку свою вибірковість не пояснюють.

  «Тернопільський тиждень» вирішив щотижня публікувати ці запитання і відповіді, якщо вони будуть. А питання, які піднімають городяни, дуже навіть актуальні.

   Починаючи з 1 листопада і станом на сьогодні, 5 листопада, в міськраді спромоглися дати відповідь тільки на одне запитання, яке було опубліковане ще в перший день місяця (в кінці тексту).  

05 листопада 2012; автор: Катя

Для чого ви зробили такі затори по вулиці Мазепи- Львівська біля ТНЕУ ???. Сядьте ще раз за круглий стіл - включіть мозги і зробіть нормальний рух на дорозі.

03 листопада 2012; автор: Дмитро

В мене таке запитання.Чи не виникнуло у Вас сумнівів на рахунок миготливих ліхтарів по вулиці Валова.Проблема в чому...У людей хворих на фотоепілепсію швидке миготіння і зміна кольору може викликати черговий приступ.Я зовсів не проти цього нововведення.Я би просто радив прибрати різке миготіння.Дякую.

02 листопада 2012; автор: юрій

як попасти до Вас на прийом , напротязі 6 місяців ми не можемо потрапити до Вас, були у заступника жодного питання не вирішено.Основним питанням було допомога жителям вулиці у проведенні каналізації . під час прийому у рзмові з нами була насміхаюча посмішка представника місцевої влади що і образило нас це - ваших виборців. зустрічі з вами ми все таки чекаємо. Самого елементарного , про що сказав заступник ,що це без проблем зробити зупинку і вивісити розклад руху маршруток,надіємося на вашу допомогу.

01 листопада 2012; автор: Олена

Що потрібно зробити, щоб юридичні особи не заставляли машинами житлові двори?У дворі будинку по вул.Клима Савури, 8 за часу розбудови аптеки "Ромашка"по вул. Героїв Крут, 13 і додаткових магазину та салону краси у двір стало неможливо заїхати. Від 9 ранку у двір прибуває транспорт торгівельних агентів від аптеки та магазину, заїжджають вантажні машини, які перегороджують собою й так занадто вузький і аварійний виїзд з двору, доки розвантажуються. А під вечір ситуація стає найгіршою - повертаються з роботи мешканці будинку, у яких взагалі не виявляється можливості припаркуватись у власному дворі: якраз з 17.00 до 19.30 до аптеки зїжджається найбільша кількість представників. Машини стоять на пішоходному проході до вул. Героїв Крут, підпираючи одна одну. Заїхавши у двір просто стикаєшся з проблемою - немає де навіть розвернутись, щоб виїхати. Доводиться виїжджати з двору , здаючи назад (при цьому заїзд у двір і так аварійно-небезпечний - джуже обмежене бачення дороги вул. Савури. Допоможіть владнати ситуацію. Невже не можна робити збори торгових представників не в такий напружений час?

01 листопада 2012; автор: Олег

скажіть, чи подані забудовником документи для переведення в житловий фонд будинку по Дорошенка, 1А?

01 листопада 2012; автор: Михайло Романович

Чому більшість приватних будинків на вул.Тиха і Юрчака не мають сміттєвих баків,а зносять своє сміття під багатоповерхівки які знаходяться поруч,тим самим створюючи гори сміття.Чи може міська влада зобовязати цих людей мати свої сміттєві баки і не засмічувати прибудинкові території багатоповерхівок.

01 листопада 2012; автор: ТАРАС

ЧОГО ПРАЦІВНИКІВ МІСЬКОЇ ДИТЯЧОЇ ПОЛІКЛІНІКИ ВІДПРАВЛЯЮТЬ У ВІДПУСТКУ БЕЗ ЗБЕРЕЖЕННЯ ЗАРОБІТНЬОЇ ПЛАТИ ????

01 листопада 2012; автор: ivan

Шановні тернополяни! Кого цікавить питання забудови міста, то це дуже непроста тема. По-перше, тре мати гроші, по-друге, звязки, по-третє, все це треба голосувати. а це вже як бачити немало. Та що казати, якщо навіть журналісти бояться задавати такі питання, то пересічному зась. За обїздну дорогу ніхто із забудовників нехоче вкладати гроші в комунікації і тому будують в в парках, в сквериках і на тротуарах. На все є погодження, і будь-який контроль. Новітні технології пішли, добудовують догори кілька поверхів і т.п. там депутати добре дивляться що тре голосувати, а що відхилити .

01 листопада 2012; автор: Тарас

1. Для чого було зроблено заміну напрямку руху на перехресті вул. Львівської, Мазепи та Кривоноса? Там ніколи не було заторів, а зараз ситуація ПЛАЧЕВНА.2. Коли, назвіть конкретну дату, буде демонтована огорожа на вул. Юності (на місці де Щепановському, завдяки мешканцям прилеглих будинків, не вдалося вирубати 56 дерев і побудувати будинок). На неодноразові заяви ні ЖЕК ні міська рада не реагує!3. Коли буде відремонтована проїжджа частина від вул. Винниченка до вул. Юності? На звернення ні ЖЕК ні міська рада не реагує!

01 листопада 2012; автор: SG

коли буде демонтований ганебний світлодіодний екран на Театральному майдані?

Відповідь: Згідно рішень виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 30.11.2012 №2023 і від 26.04.2012 №704 ТОВ «Ідея-Плюс» наданий Дозвіл №557/11 на розміщення зовнішньої реклами строком дії з 01.12.2011 до 30.11.2016, за адресою бульвар Тараса Шевченка – вул. М. Грушевського, світловий екран, розміром 6,144м*4,096м. Питання демонтажу не розглядається.

 

Коментарі  

 
+1 #3 Свят 07.11.2012 19:29
впевнений, що Надал вже вимахав начальника управління і за якийсь час пані Калуш вже буде знову вигороджувати дебільне керівництво тих, кого Надалу навязали
Цитувати
 
 
0 #2 Перо 07.11.2012 15:44
Надал за всіма проблемами не встигає. але бажання працювати на результат в нього не забереш)))
Цитувати
 
 
-2 #1 Микола 05.11.2012 22:13
це тільки підтверджує відкритість влади
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.