Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Після того, як Олексій Кайда офіційно стане нардепом, то житиме він в столиці, у подарованій державою квартирі. В Тернополі залишає за собою орендовані квадратні метри. Помічників з файного міста у Київ з собою не братиме. Користуватиметься послугами тамтешніх спеціалістів.

Слова політика наводить ІНТБ: «Ті тернопільські, які працювали тут зі мною під час виборчої кампанії, тут будуть, а в Києві, напевно, скоріш за все будемо київських брати»…

А загалом Олексій Петрович пообіцяв не цуратись журналістів і розповідати, що виконано, а що так і залишиться лише у задумах.

Примітка ТТ. Нагадаємо, «особливо наближеними» до пана Кайди під час його передвиборчої кампанії були керівник штабу Роман Навроцький (голова Тернопільського міського осередку ВО «Свобода») і юрист, депутат міськради від цієї ж партії Богдан Попадин.

Також своєрідними радниками і помічникам Олексія Петровича в бутність його на посаді голови облради були Ігор Дулеба, керуючий    справами цього органу самоврядування, та Марія Карчевич.

Останні двоє,  до слова, віддано супроводжували і "терпіли" пана Кайду останні роки ледь не повсюдно.

А тепер, значить, якщо вірити заявам Кайди, що « ...ті тернопільські, які працювали тут зі мною під час виборчої кампанії, тут будуть, а в Києві, напевно, скоріш за все будемо київських брати», вищеназвані люди виявилися вихідцю з Бердянська непотрібні???

Ну що ж, якщо ті хто поруч були тепер Кайду не цікавлять, як слідує з його ж слів, то що говорити про десятки тисяч тернополян, які віддали за нього свої голоси?

Ось так, брати і сестри, а ми й багато інших Вас попереджали, що ставши нардепом, отримавши Вашу довіру, Олексій Петрович розміститься зручно в депутатському кріслі і буде тільки й робити, що думати, як то Тернополю, який йому повірив, сприяти і допомогти.

Це сарказм, звісно ж. Про допомогу і сприяння Тернополю, мається на увазі...

«Тернопільський тиждень»

   alt     alt

На світлинах: Олексій Кайда з радницею Марією Карчевич та Ігор Дулеба

Коментарі  

 
+6 #4 свободівець 09.11.2012 13:48
до Назара - вже запізно робити висновки, кайда покинув нас і болт забив на тернополян починаючи з весни 2009 року, коли його головою обрали
Цитувати
 
 
+3 #3 Назар 08.11.2012 17:00
ще зарано робити висновки!
Цитувати
 
 
+12 #2 Анна 08.11.2012 13:37
:lol: Ха-ха так їм і треба!!!Запрода нці бердянські
Цитувати
 
 
+13 #1 Дихаю в плечі 08.11.2012 12:11
Все вірно. Використав і викинув. Люди проголосували за нього і тепер людей на свалку.Він приповзе через пів року знову балатуватись.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.