Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тисячі тернополян взяли участь у піарі «Свободи».

23 травня в Тернополі пройшла урочиста хода з нагоди Дня героїв. Вона широко анонсувалася і участь в ній взяли не одна тисяча тернополян.

З цього приводу міський голова Тернополя Сергій Надал ще 18 травня видав розпорядження №239 (http://www.rada.te.ua/laws/view/4500), в якому зобов’язав керівників структурних підрозділів Тернопільської міської ради, комунальних підприємств, установ та організацій забезпечити (!!!) присутність працівників на урочистій академії та святковому концерті, присвяченим Дню Героїв України. Невідомо, правда, які санкції передбачено, якщо комусь не виходить прийти на захід, тим більше, що відбувалось це все в робочий час – о 12.00 в залі Тернопільської обласної філармонії.

Іншим пунктом розпорядження міський голова делікатно натякнув начальникам управлінь освіти і науки та у справах сім’ї, молодіжної політики, спорту і туризму Похиляк О.П. та Крутю М.М. «забезпечити інформування учнівської молоді про захід, який відбудеться 23.05.2011р. о 18.00 – формування маршевої колони у вишитих сорочках біля літака, що розташований при вході у парк «Національного відродження».

Бачачи величезну кількість неповнолітніх учнів тернопільських шкіл, розумієш, що окремі чиновники від освіти перестаралися з проханням міського голови і не лише проінформували своїх школярів про такий захід, але і привели їх особисто стрункими лавами.

Проте, досі залишається загадкою, яке відношення до цього загальноміського свята має політична партія «Свобода», яка активно піарилася на агітках та прапорах. Чи це, можливо, так влада використала адміністративний ресурс для проведення партійного заходу, оскільки, наприклад, в Житомирі за точно таким самим сценарієм свято проводила виключно «Свобода» з власної ініціативи (http://www.zhitomir.info/news_86469.html).

Також незрозумілим залишається пункт 5 згаданого розпорядження, відповідно до якого начальнику управління стратегічного розвитку міста Окаринському М.М. необхідно забезпечити виготовлення урочистих стрічок, які пов’язувались на транспорт в цей день. Для посадовця міської ради, в такому випадку, є два шляхи: або заплатити за стрічки з власної кишені, або шукати «спонсора». Правоохоронці, при бажанні, можуть розцінити такі дії як корупційні. Але, очевидно, буде обрано найпростіший вихід з ситуації – за все заплатять з бюджету і ми вкотре віддамо гроші громади на забаганки влади, а не на дороги, лікарні, садочки. Зате влада в нас – найпатріотичніша!

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.