Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

П’ятикласниця шукала гроші в чужому домі.

Невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей – саме за порушення цієї статті Адміністративного кодексу України доведеться нести відповідальність матері чортківської п’ятикласниці. А могло б бути усе набагато серйозніше, якби школярка розуміла цінність не тільки грошей, а й, наприклад, золотих прикрас.До співробітників чортківської міліції із заявою звернулася жителька райцентру. Жінка повідомила, що хтось побував у її будинку. Щоправда, зникнення цінних речей власниця не помітила, але невідома особа перекинула в приміщенні геть усе.

Яким було здивування чортківчанки, коли міліціонери встановили особу невідомої гості. Нею виявилася п’ятикласниця місцевого інтернату. Зі слів жінки, дівчинка якось приходила до її дітей гратися, але запідозрити дитину у тому, що вона може принести якусь шкоду – на думку не спадало. Та марно. Школярка тишком викрала запасний ключ від вхідних дверей, а наступного дня, коли господарів не було вдома, зайшла до будинку і стала шукати гроші. Знайдені золоті прикраси, зі слів самої школярки, їй виявилися непотрібними – дівчинка ще не розуміє вартості таких речей, а от грошей, за якими прийшла, так і не знайшла.
До слова, за малою чортківчанкою не вперше «золоті верби» ростуть. Однокласники не раз підозрювали її у дрібних крадіжках, та й сусіди нарікають, що любить школярка потягнути чуже. Тому матері варто задуматися над поведінкою чада, аби від адміністративних стягнень не перейти до кримінальної відповідальності.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.