Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Але кому він належить – невідомо навіть меру!?

У Тернополі відкрили професійний боксерський зал. З’явився він у Палаці спорту, що на бульварі Данила Галицького. Презентували в спортивному центрі найкращий і найбільший у Західній Україні ринг, де в майбутньому займатимуться не лише місцеві боксери, але й гості з інших міст нашої держави та країн світу.

Володимир, боксер (м. Київ): «Цей ринг повністю відповідає всім стандартам. У столиці є гарні ринги, але цей нічим не поступається. Як я чув, це брати Клички проспонсорували, велике їм спасибі за таку можливість. Я вважаю, що це підніме бокс в Тернополі, зацікавить багатьох, зокрема дітей, ходити тренуватися».

Боксуватимуть на новому ринзі не лише професійні боксери, а й початківці. Десятирічний Юрій вже кілька років займається цим видом спорту. Хлопчик радіє презентації нового залу в місті.

Юрій, боксер (м. Тернопіль): «Тут набагато більші груші. Мені тут цікавіше, бо раніше не дуже було цікаво займатися боксом. Я думав, навіщо мені цей бокс, якщо я можу сам навчитись. А тепер зрозумів, що я можу стати великим боксером, і в мене буде багато фанатів, які будуть за мене вболівати».

На відкриття боксерського залу до Тернополя відомі українські боксери брати Кличко не приїхали. Місцева влада їх не запросила.

Олексій Кайда, голова обласної ради: «До мене питання було по Котєльніку. Депутат Рівненської обласної ради від Всеукраїнського об’єднанння «Свобода» Котєльнік приїхав. За Кличків, напевно, хай говорять члени тої партії (УДАР)

Тернопільський Палац спорту відкривають уже не вперше. Дебютна презентація залу відбулася ще 26 жовтня 2010 року. Окрім боксерського залу, в Палаці спорту відкрили також і бар. Кому він належить – невідомо. Очевидно лише те, що людина, котра орендувала приміщення для торгівлі, віддає перевагу ВО «Свобода», – пояснив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Мер припутив, що: «Напевно той, хто відкрив це кафе, є прихильником цієї партії – раз він вчепив».

Депутат Тернопільської міської ради і член постійної комісії з питань комунального майна Тарас Юрик не розуміє, чому раптово відкрили цей бар. Адже, на сесії міської ради ніяких рішень щодо цього питання не піднімали і не ухвалювали.

Тарас Юрик, депутат міської ради: «Я можу впевнено сказати, що на сесії Тернопільської міської ради абсолютно, жодним чином, не йшла мова про спорт-бар, про будь-який бар на території Палацу спорту. Останнє рішення, яке приймалось – це рішення стосовно передачі в безкоштовну оренду Федерації боксу 500 квадратних метрів на 3 роки. Але я ще, як член постійної комісії з питань комунального майна, також можу сказати, що жодним чином і в жодному випадку це питання не розглядалося. І для мене дуже дивним є місце розміщення саме тут, на території вже скандального Палацу спорту. А ще більше мене дивує присутність партійної символіки ВО «Свобода» на комунальному закладі».

Чи буде й надалі працювати бар із символікою ВО «Свобода» – мер Тернополя Сергій Надал, не знає.

ІНТБ 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.