Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

   «За довіру – відпрацюю!»

   Саме такими гаслами цього року рясніли передвиборчі плакати і біл-борди поки що народного депутата Ореста Муца. Це одіозному політику допомогло приблизно так, як декому «припарки».

   А от той, хто переміг колись впливового на Тернопільщині Ореста Павловича, свободівець Михайло Головко, схоже, вирішив не гаяти часу і поки ще не всмоктали його «важкі парламентські будні», «попрацюватии» на окрузі, звично багато говорячи, а заодно й помогти однопартійцям.

Так, в Збаражі на сесії районної ради «свободівці» на чолі з новоспеченим депутатом Верховної Ради Михайлом Головком намагались висунути недовіру голові райради Розвадовській Надії Іванівні за численні порушення, фальсифікації та корупцію під час виборів.

   «Ті люди, які намагались чинити фальсифікації, не мають жодного морального і юридичного права займати такі посади. Тому Розвадовська, як людина, що намагалася провести фальсифікації під час виборів, чинила тиск на членів ДВК, повинна скласти повноваження. В іншому випадку така корупційна рада існувати не буде.», – сказав Головко і вручив Надії  Іванівні чистий листок паперу, аби вона  негайно написала заяву про звільнення.

Під час обговорення порядку денного голова фракції ВО “Свобода”, Юрій Дмитришин,  вніс звернення від 28-и депутатів, які вимагали поставити першочерговим питання про  складання повноважень голови районної ради, так як саме Розвадовська була головним фальсифікатором на виборах. Цитую: «Під її керівництвом незаконно збирали копії паспортів учителів шкіл і подавали без їх згоди на членів ДВК.». Депутати стверджували , що більше не будуть працювати, якщо раду очолюватиме Розвадовська.

Внісши дане питання в порядок денний, «свободівці» хотіли поставити його на розгляд першим. Та Розвадовська, керуючись «своїм законом України» вперлась «рогом», щоб як можна довше не повертатись до своєї скромної особи і спочатку розглянути основні питання сесії. Та, не зважаючи на думку депутатів і громади Збаражчини Розвадовська відмовилася ставити на голосування питання про складання повноважень.

Вигуки «Заява» лунали на весь зал. Розвадовська в тій безнадії вже й телефонувала кудись, либонь за наступними вказівками зверху. Поки на сцені біля трибуни розпалювалась колотнеча, «регіонами», як щурі, тихенько тікали з сесії, залишаючи «тендітну голову» на поталу правосуддя, а Збараж без бюджету.

«Воювати з корупціонеркою»  приїхав  і депутат Тернопільської облради Володимир Бобко, на думку депутата якогоу випадку, якщо Розвадовська заяву таки не напише, то раду чекає розпуск, позаяк депутати не намірені працювати під керівництвом фальсифікаторки і це є правильно.Принаймні, так стверджує Львів Тернопіль щоденно.

За фальсифікацію виборів  Розвадовській «світить» кримінальна відповідальність та позбавлення волі до 5 років. Тому чи варті «захмарні крадені-некрадені суми»на посаді голови  судимості та глуму від громади? Як не крути, а всі статки із собою на той світ не забереш, а на цьому пожити вже не дадуть.

На фото: "фальсифікаторка" Розвадовська, як її називають свободівці та "роботяга" Головко

 

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.