Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

А Надала і Кайду закликав не їздити по закордонах, а братися до роботи.

Голова облдержадміністрації Валентин Хоптян закликав мера Тернополя Сергія Надала та голову обласної ради Олексія Кайду починати працювати, а не їздити по за кордонах. Відсутність очільників міста та області обурює губернатора. На засіданні колегії 25 травня він озвучив свою думку щодо постійних відряджень двох головних «свободівців», а за народною волею – і посадовців нашого регіону.

Валентин Хоптян, голова ОДА: «Приїде Олексій Петрович з міжнародних поїздок – я думаю, що вже пора роботою займатись. Бо мені вже люди дзвонять на «пряму лінію», кажуть: Валентин Антонович, у нас голова міської ради і голова обласної ради. Вони що – в Міністерстві закордонних справ працюють?»

Також Валентин Хоптян не оминув і справу Щепановського. Проте замість власника фірми «Будівельник» на колегію прийшов його брат.

Валентин Хоптян, голова ОДА: «Віталік (щоправда, молодшого брата Зеновія Щепановського, голову Тернопільської РДА звати Віктор – прим. ТТ), бери, давай шукай брата. Це вже все! Вже байки завершились, ми вже їх слухаєм три місяці. Все, крапка!»

ІНТБ

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.