Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Питання використання земельних ресурсів перебуває на особливому контролі обласної влади

На цьому наголосив сьогодні, під час проведення розширеного засідання колегії обласної державної адміністрації голова ОДА Валентин Хоптянь у середу

Керівник області звернув увагу представників районних державних адміністрацій, районних підрозділів Держземагенства на важливість ефективного використання земельних ресурсів та необхідність забезпечення дотримання всіх передбачених земельним законодавством процедур та вимог.

«Щомісяця ми заслуховуватимемо на засіданнях колегій по одній-двох райдержадміністраціях щодо стану використання земельних ресурсів. Ряд таких засідань відбуватимуться з виїздом у район», - наголосив Валентин Хоптян. 

Цікаво, що цього ж дня місцеві сайти писали про великий дерибан саме землі на території Великоберезовицької селищної ради. Там, начебто,  потай від громади села відбувається роздача земель. Як повідомляють читачі,  депутати селищної ради та РДА у масовому порядку приватизовують колишні колгоспні землі.

Наділи виділяють поблизу селища, а також в районі села Кип’ячка, що входить в межі селищної ради. Розповідають, що у такий спосіб депутати знайшли спільну мову з керівництвом Тернопільського району. Тому серед “обдарованих” землею зустрічаються прізвища з Тернополя та інших районів.

Нагадаємо, що головою Тернопільської РДА працює Віктор Щепановський, який є молодшим братом скандального забудівника Зеновія Щепановського.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.