Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Зберегти одинадцяту Тернопільську гвардійську артилерійську бригаду у складі Збройних Сил України вимагає міська рада. На двадцять шостій сесії депутати ухвалили рішення про відповідне звернення до глави держави та міністра оборони.

Ігор Турський, секретар Тернопільської міської ради: «Президенту України, Верховному Головнокомандувачу Збройних Сил України Януковичу, Міністру оборони України Саламатіну. Тернопільська міська рада висловлює стурбованість не включенням до перспективного складу Збройних Сил України 11 Тернопільської окремої гвардійської артилерійської Київської орденів Червоного Прапора і Богдана Хмельницького 2 ступеня бригади, яка розташована в нашому місті. Артилерійська бригада заслужено стала частиною Тернополя. У серпні 2012-го року відзначили сімдесят років з дня її формування»

Впродовж 2010-2011 років бригада займає перше місце серед військових частин тринадцятого армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України. Щоб зміцнити обороноздатність нашої держави, необхідно зберегти одинадцяту Тернопільську гвардійську артбригаду. В свою чергу орган місцевого самоврядування обіцяє сприяти зміцненню її матеріально-технічної бази та розвитку, повідомляє ІНТБ.

Примітка ТТ. Варто нагадати, що останнім часом у Тернополі ширяться чутки, що чиновники мерії на чолі з Сергієм Надалом начебто вже «приглядаються» до земельних ділянок, на яких зараз розміщується військова частина. А оскільки ця землі в доволі привабливій частині міста, то можновладці, подейкують, вже розробляють хитрі схеми для чергового дерибану землі у Тернополі. І чи не тому зараз почали окремі політики й партії галасувати з цього приводу?

 

Коментарі  

 
0 #4 пасічник 01.12.2012 12:04
живу в чорткові. доречі, чому ви говорите про розформування військових частин так, ніби, це щось погане.... от на місці аеродрому зробили заправку , побудували будинки. а то був склад металолому,де кози паслися. а плитами виклали найбільш проблемні вулиці в місті. тепер там сухо і рівно, а не болото по коліна
Цитувати
 
 
+2 #3 ред.ТТ 29.11.2012 13:14
чітко ж зазначено - ширяться такі чутки, а що вони в нашій країні часто втілюються в реальність - Ви певно краще за більшість людей знаєте, у Чорткові військові частини також колись не місту належали, і нічого, передали на баланс і все розпродали згодом - від бетнонних плит зі злітної смуги до приміщень казарм:)))
Цитувати
 
 
+4 #2 Ігор Турський 29.11.2012 12:04
Повна нісенітниця.
Міська рада немає жодного відношення до цієї землі. Це землі Міністерства оборони.
Мова йде про престиж міста. Части дійсно є показавою і дл всіх Збройних Сил України.
Цитувати
 
 
+1 #1 Ігор Турський 29.11.2012 12:01
Про що ви говорите???
Мова не йде ні про який деребан.
Це землі Міністерства оборони і міська рада не має відношення до цієї землі.
А мова йде виключно про престиж міста.
Частина дійсно показова по всіх Збройних Силах України.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.