Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ще у неділю на сайті «Тернопільський тиждень» була оприлюднена стаття під назвою  От вам і Болєщук, от вам і політично-«мутний» гравець на Тернопіллі: на роботу в мерію не ходить, але зарплату отримує і мріє про «крутішу» посаду … Надал тільки «за»?

   А вже у вівторок стало відомо, що начальники ЖКГ Тернопільської міськради Володимир Болєщук попрощався з колективом, звільнивши робочий кабінет для наступника. Що сподвигло чиновника до такого кроку – наразі нам достеменно ще невідомо. Нагадаємо, ми прогнозували не тільки звілення Болєщука, а й розглядали один з можливих його варіантів майбутнього. Дехто був би цьому тільки радий.

Вже екс-начальник управління житлово-комунального господарства міської ради Володимир Болєщук, як нам відомо з власних джерел,  не з'являвся на роботі вже майже півроку. Спочатку він пішов у відпустку, оскільки був кандидатом у народні депутати, а зараз перебуває на лікарняному. За весь цей час житлово-комунальна галузь більш-менш нормально працювала і без "чуткого" керівництва пана Болєщука, а він справно отримував гроші з міської казни.

Питання, чому на такі вибрики свого підлеглого закривав очі міський голова, залишається відкритим. Наші джерела в міській раді стверджують, що Володимир Болєщук вже не повернеться на свою посаду. Але і залишатися безробітним він теж не планує. Ходять чутки, що Володимир Михайлович (не плутати з Литвином - хоча щось спільне у них є :) планує пересісти в крісло голови обласної ради, яке звільнилося 23 листопада 2012 року.

Не проти таких розкладів, як це недивно, і мер Тернополя свободівець Сергій Надал. Спробуємо пояснити - чому не проти?

Власне, для цього і було розіграно сценарій з висуненням на посаду обласного спікера ще одного підлеглого та підконтрольного Надалу - начальника "торгівельного" управління Василя Хомінця. Розрахунок простий: за свободівця не проголосують провладні фракції партії Литвина, Єдиного центру та регіонали, тому виникне потреба шукати "компромісну" фігуру. І тут пан Болєщук зможе стати в пригоді.

Фракція УНП, яку очолює Володимир Михайлович, публічно підтримала пана Хомінця, отже, свободівцям треба віддати боржок та дружньо проголосувати за Болєщука.

Фракції Нашої України та УНП теж проголосують, адже на цьогорічних парламентських виборах вони утворювали спільний блок. А домовитися з єдиноцентристами - справа техніки:Володимир Болєщук на посаді керівника Тернопільського району плідно співпрацював з тодішнім головою ОДА Юрієм Чижмарем, який де--факто керує депутатами обласної ради від Єдиного центру.

До речі, запорукою такого союзу може виступити фігура першого заступника Тарашевського, який є однопартійцем Чижмаря і якого свободівці обіцяли зняти з посади.

До речі, якщо справа вирішиться так, як і запланували її організатори, то звільниться крісло заступника голови обласної ради, яке зараз займає УНПіст Олег Боберський.

І якщо його однопартієїць та, до речі, друг, Болєщук стане головою найвищого представницького органу, то посаду заступника зможуть віддати комусь зі свободівців, наприклад, тому ж Роману Навроцькому. Здобути політичного досвіду йому би не зашкодило, а оскільки він є людиною екс-голови облради, а нині нардепа О.Кайди, то і підтримка в роботі обласної ради від ради Верховної теж буде забезпечена.

"Тернопільський тиждень"

 

 

 

 

 

 

Коментарі  

 
+1 #1 Лука 08.12.2012 13:53
Дурні будуть свободівці, коли запустять до себе хитрожо-у змію. Це явний підкинутий регіонал з проянуковської партії УНП, яка відбирала наші голоси.А ще дурніші будуть ті, які візьмуть його на роботу. Толку з нього ніякого, а підступності хватає.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.