Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

alt   Ну здавалося б – ну виграв вже Олексій Кайда вибори, став нардепом від Тернополя, ну вистачить вже тих городян за «довірливих цуценят» тримати. Так ні ж - Олексій Петрович і далі розказує як він намагається дбати про тернополян. А «Тернопільський тиждень» і далі ловить пана Кайду на відвертому і майже неприхованому популізмі, який вже межує з банальним «розводиловом».

 Вперше на парламентських виборах 2012 року було запроваджено он-лайн трансляцію з кожної виборчої дільниці. Це забезпечувалося відповідною комп’ютерною технікою з відповідним програмним забезпеченням та веб-камерами. На це обладнання Уряд витратив майже 1 млрд. грн. Такий крок одразу знайшов як прихильників, так і опонентів. Але ще більше цікавих думок почало з’являтися після дня голосування: а що ж робити далі з цими камерами?

Екс-голова Тернопільської обласної ради та керівник свободівців Тернопілля Олексій Кайда, перемігши на виборах до Парламенту по місту Тернополю, одразу почав намагатися бути корисним для міста, яке очолює його побратим Сергій Надал. Не розібравшись в ситуації, Олексій Петрович запропонував камерами з виборчих дільниць обладнати в Тернополі пішохідні переходи (читайте тут або дивіться мал.1). Мовляв, це дозволить зменшити аварійність на цих проблемних ділянках доріг.

Здавалося б, благородству пана Кайди немає меж, але... камери, які закуплено для виборчих дільниць, є виключно для внутрішнього використання. Нам вдалося отримати копії актів прийому-передач обладнання для відеоспостереження на дільницях і побачити, які камери використовувались для такої цілі. Виявляється, що і камери НР і камери Логітех не придатні для встановлення за межами приміщень (http://www.logitech.com/ru-ru/webcam-communications/webcams/hd-webcam-c310, http://fotos.ua/hewlett-packard/hd-2300-webcam-a5f64aa.html).  Тобто для забезпечення пішохідних переходів відео наглядом, потрібно камери зовсім іншої конфігурації. Крім того, потрібно ще десь встановити комп’ютер (в даному випадку ноутбук) та мати якісний та швидкий Інтернет доступ, щоб забезпечити безперебійну подачу сигналу.

Делікатно виправити свого партійного шефа спробував зсеретар Тернопільської міськради Ігор Турський (читайте тут або дивіться мал.2). Чиновник запропонував використовувати веб-камери з дільниць для спостереження у дитячих садочках з можливістю он-лайн трансляції. До речі, таке практикується в одному з садочків центральної частини міста вже декілька років. Батьки задоволені, адже вони мають змогу впродовж робочого дня в будь-який зручний для себе час поглянути, що відбувається в групі і як себе поводять їхні діти.

Насправді, в цій ситуації дивує не стільки розрізненість думок між членами ВО «Свобода», скільки відверта необізнаність пана Кайди. Його пропозиції щодо використання камер з дільниць неможливо втілити в життя. А суспільство вже втомилося від ідей, які відірвані від життя. Тернополяни очікують, що вони отримали в Парламенті відповідального та зрілого політика, а Олексій Петрович поки що продовжує займатися властивим для свободівців популізмом.

«Тернопільський тиждень»

   alt   

мал.1

alt

мал.2

alt

     alt     

Коментарі  

 
+3 #3 критик 29.11.2012 16:02
хоч вас і недолюблюю занаїздки на свободу, але це матеріал гарного рівня, всьо правда і підтрумую думку що кайда перетворився на популіста, але на його фоні виграє надал, так що продовжуйте мочити кайду..
Цитувати
 
 
+4 #2 Лікар 29.11.2012 15:11
Це говорить не тільки про те,що Кайда поняття не мав,які ті камери і в очі їх не бачив.Мені це говорить ще й про те,що він навіть не вникав у виборчий процес,не спілкувався з людьми ,які приймали участь у виборчому процесі-з членами комісій,навіть тих,що представляли особисто його.Бо будь який голова чи член комісії відразу би розказав все про ті камери-це очевидно.А тут...Хто за нього проводив виборчу кампанію?
Цитувати
 
 
+4 #1 Ancik 29.11.2012 13:58
Продали, і щераз продадуть, утихне ще раз перепродадуть.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.