Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На тест-драйві у Тернопільському центрі комунікаційМихайло Головко спростував інформацію про те, ніби то він ні одного дня ніде не працював. Як виявилось з2001 по 2005 роки вінпрацював організатором суспільно-громадських заходів Товариства охорони прав і гідності учнів “Фортеця”.
З 2005 по 2008 роки там же керівникомвідділу зовнішніх відносин .З 2007до 2010року займався підприємницькою діяльністю. Далі вже працював у «Свободі».

Щодо своєї діяльності у міській раді, найбільшими досягненнями пан Михайло вважає прийняття таких рішень як заборона розміщення гральних автоматів у місті, заборона продажу алкоголю в парках, в нічний час. «Основне, соціологічні опитування, шо тернополяни задоволені такими змінами», – зазначив він.

А от коли на місці майбутнього колеги по Верховній Раді був ударівець Ігор Побер, який став нардепом виключно завдяки своїй присутності в партійному списку на відміну від того ж таки свободівця Головка, який на мажоритарному окрузі впевнено переміг задяки довірі людей своїх конкурентів, то він таки не втримався і пополивав брудом свободівця. Хоча перед цим запевняв, що УДАР не поливає брудом опонентів

Відповідаючи на питання «Погляду»: «Перед виборами взагалі на вашу партію було вилито чимало бруду в ЗМІ. Це через побоювання, що ваша партія сильна?», Побер «розговорився» і таки перейшов на особистості:

- Ну звичайно, це побоювання. Ну візьмемо “Свободу” – в мене там багато колег, вони до цього йшли з 91-го року. А наша партія створена тільки два роки назад. І ми вже стали третьою політичною силою в Україні. Я думаю, якби не було цього бруду, який лився з опозиційних сил з однієї строни і з партії влади комуністів – з другої, то ми були б другою політичною силою в Україні.

- Що вам дала передвиборча боротьба?

- Ну, звичайно, обідно. Я людина правильного виховання і ви бачили, що наша політична сила дотрималася того закону непоборювання, який заявив наш лідер ще в січні. Ми практично нікого не критикували, нікого не обливали брудом. Те, що генерал Максимов десь критикував Кайду – він не зачіпав особисте, він говорив те, що стосується роботи, щодо діяльності “Свободи”, щодо обласної ради. Можливо він це говорив забагато і дуже часто, але то була дійсно конструктивна критика. Але ніхто з нашої політичної сили не переходив на особистості, не поливав колег, не розказував, хто вони і що вони можуть зоробити. Що йому (про Михайла Головка – прим.ред.) 30 років, а він ще ніде не працював, в нього немає ще трудової книжки. Що може допомогти комусь людина, яка сама ще не реалізувалася? Так, був депутатом – ну і що? Депутатом у нас працюють на громадських засадах. І говорити, як говорить Михайло Головко, що в нього дуже потужна освіта… В мене також є економічна освіта, але я в економічній сфері ні дня не працював. Але людина виходить на ефіри, розпинається, який поганий один чи другий банкір… Люди в житті чогось досягли! Той самий наш Віталій Ломакович – він в 23 роки, якшо я не помиляюсь, очолював банк в Тернополі, потім львівську філію, потім декілька всеукраїнських банків. Ця людина щось бачила, чогось досягла, чимось керувала. Оце, я називаю, потужна економічна освіта. А не потужна освіта нашої академії і ні одного дня в трудовій книжці…»

      

Побер і Максимов....

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі  

 
+2 #2 ukrainka 29.11.2012 23:23
Ну тож треба? такий неук .як Побер_куди попер?Лишнє міце буде займати!Жах!Та це без слівно рівняти Головка .та щей до такого-(СМІХ тай годі!!!)
Цитувати
 
 
+4 #1 критик 29.11.2012 16:07
примітивний політик який буде газети в залі читати і напихатися білками в буфеті парламенту, та головко в порівнянні з ним - геній...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.