Нове на сайті:
У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал На Тернопільщині СБУ ліквідувала чергову схему втечі за кордон, яку організував військовослужбовець місцевої бригади

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

  Після того, як Михайло Головко став нородним депутатом України від Тернопільщини, вакатним залишається його округ в обласному центрі, від якого він був депутатом міськради. «Тернопільський тиждень»  ще з місяць тому висловив свій прогноз стосовно того, що ж відбуватиметься з цього приводу далі в статті Про дочасні вибори в Тернополі все частіше говорять не тільки в кулуарах міської ради. Але чи вигідні вони Надалу?

Журналісти «За Збручем» також мають свій прогноз стосовно цієї ситуації. "На недавній сесії міськради тернопільські засідателі відправили свого побратима Михайла Головка на нелегкі хліби до Києва. Доведеться йому там помикатися по готелях, бо опозиція вирішила безплатних квартир у Януковича не просити.

Тим часом в Тернополі вивільнилося депутатське місце в міськраді. Два роки тому Головко впевнено виграв його в мажоритарному окрузі на БАМі. Зараз боротьба за нього може перетворитися на битву колишніх титанів і молодих прометеїв місцевої політики.

Очікується, що рішення про проведення довиборів міського депутата приймуть ще до Нового року. Дехто вирішив не чекати офіційного старту і вже розпочав рекламну кампанію. Інші готують кошти, вербують політтехнологів та агітаторів і сватаються до відомих партій. Згідно закону, самовисування на місцевих виборах немає. Можна не сумніватися, що лідери симпатій електорату – “Батьківщина”, УДАР та “Свобода” влаштують справжню війну за округ Михайла Головка. Для кого він стане справжнім Сталінградом?

  Після парламенських виборів полями і горами Тернопільщини бродить чимало лузерів, які мали великі сподівання, а отримали дулю з маком. На думку сайту, свої сили на довиборах до міськради спробує двічі екс-нардеп Ярослав Джоджик. У Тернополі у нього будівельний і пивний бізнес, а однопартійців з УНП в міськраді – кіт наплакав. Іншим важковаговиком може стати товариш Джоджика по нещастю, ще один екс – Орест Муц. У цього пана немає великого бізнесу, але він здобув собі цілу армію недоброзичливців. Відбиватися він них легше, маючи мандат депутата. Підсолодити гіркоту недавньої поразки може і повинен генерал Віталій Максимов. Він єдиний з чільної трійці має підтримку нормального партійного бренду і хороший особистий рейтинг.

У другій лізі, говорячи спортивною мовою, ще кілька діячів, яким депутатське місце в міськраді потрібне, як повітря. Від ВО “Свобода” виборців агітуватиме протеже Михайла Головка Ігор Бойчук. Це зовсім молодий політик, проте з великими, як і у всіх свободівців, амбіціями. Пан Бойчук може розраховувати на потужну підтримку міської влади. На окрузі проведуть благоустрій та ремонти за бюджетний кошт, але з чітким натяком, а армія двірників щодня буде колошматити агітацію конкурентів. Конкурентом у битві за симпатії двірників може виявитися начальниця місцевого ЖЕКу Галина Гевко. Вона вже пробувала сили у цьому окрузі і поступилася лише Головку.

У третьомі дивізіоні – слабкі кандидати від сильних партій. Екс-мер Тернополя Роман Заставний від “Фронту змін” спробує протягти до міськради Юрія Юрика або Володимира Дідича. У “Батьківщині” серйозну боротьбу фаворитам може нав’язати хіба що екс-секретар міськради Тарас Білан. Партія будівельного магната Василя Лила може підтримати громадську діячку Лесю Колінець.

Для більшості кандидатів головним завданням є змусити виборця у день голосування прийти на дільниці. Інакше всі шанси виграти має … Орест Муц.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.