Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

З понеділка не можна буде проїхати під залізничним мостом на стику вулиць Крушельницької та Збаразької. З 10-го по 31-ше грудня через ремонтні роботи там перекриють рух транспорту. Таке рішення прийняли днями на засіданні виконавчого комітету міста.

Засідання виконкому: «Немає заперечень? Прошу. Хто «за»?»

Почнуть ремонтувати міст зі сторони вулиці Богдана Хмельницького. Об’їжджати перекриту ділянку дороги треба буде через Новий Світ.

Ярослав Копча, головний інженер відділу технічного нагляду Тернопільської міськради: «Ті, хто буде їхати з вул. Б. Хмельницького, чи з вул. Крушельницької, для проїзду на Сонячний масив треба буде їхати по вул. Чехова, повертати на вул. За Рудкою з виїздом на вул.Бродівську, а далі – по маршруту».

Оскільки запропоновані вулиці непристосовані для великої кількості транспорту, яка проходила під мостом, міські посадовці відкрили ще один маршрут. Ним можна буде потрапити від «шостого магазину» в Центр.

Ярослав Копча, головний інженер відділу технічного нагляду Тернопільської міськради: «Для тих водіїв і мешканців міста, яким потрібно буде добратися на Залізничний вокзал, буде відкрита вул.Вояків дивізії «Галичина» з виїздом на Шляхопровід через залізничну колію на вул. Руській, так званий Політехнічний міст, і далі на вул. Б. Хмельницького, а далі вже кому куди треба буде».

Зупинки громадського транспорту на тимчасовому маршруті профільне управління також визначить. Ремонт запланували, щоб розширити проїзну частину під мостом. Місце для транспорту звільнять, звузивши тротуари до одного метра, повідомив головний інженер відділу технагляду. Зараз вони мають близько метра вісімдесяти. Технічні службовці підрахували, скільки грошей треба на такі роботи.

Ярослав Копча, головний інженер відділу технічного нагляду Тернопільської міськради: «Міським бюджетом на виконання даних робіт передбачено 960 тис. грн. Цього повинно вистачити. Є відповідна проектно-кошторисна документація, яка пройшла експертизу».

Розширюватиме проїзну частину Тернопільська шляхово-експлуатаційна дільниця. Як повідомили у міськраді, щоб встигнути зробити заплановане, дорожники працюватимуть і вночі, і у вихідні, повідомляє ІНТБ. Не вийдуть на об’єкт, тільки якщо надворі буде близько 20-ти градусів нижче нуля, зазначив Ярослав Копча.

Коментарі  

 
+1 #1 влод_ко 07.12.2012 16:47
Ну накінець!!!!!
Водії з цього приводу готові щиро випити (після роботи!) 100 грам горілочки за здоровя Надала! :)
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.