Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ще 10 грудня внаслідок складних погодних умов на об’їзній навколо Тернополі утворився затор, в який потрапило більше 100 одиниць техніки.

Відповідно до рішення комісії  Техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, для надання допомоги автомобілістам та вивільнення їх із снігових заметів залучені працівники Територіального управління МНС, Державтоінспекції, комунальні служби міста Тернополя та інші допоміжні служби.

Працівники МНС, під керівництвом заступника начальника Територіального управління з питань оперативного реагування полковника служби цивільного захисту Андрія Ковбасюка, за допомогою спецтехніки відбуксировують автомобілі та допомагають водіям продовжити рух.

Сьогодні на об’їзній довкола Тернополя ще були кілометрові затори. Рух ускладнений через великогабаритний і великоваговий транспорт, який не може подолати так званий Петриківський підйом і ділянку дороги від Микулинецької транспортної розв’язки до Східного масиву.

– Біля села Петрики у нас є підйом проїзної частини – ухил. В чому виникла проблема. Ряд великовагового транспорту не змогли заїхати. Незважаючи на те, що піскорозкидувач пройшов туди-сюди біля п’яти разів, він все рівно не може заїхати. Зафіксовано правоохоронними органами, що у нього всього – навсього «лиса» літня резина, – розповідає заступник начальника управління житлово-комунального господарства міста Олег Соколовський.

Зараз працівники ДАІ складають протоколи на фури, які порушують правила дорожнього руху і їздять взимку на літній гумі. На підмогу водіям великогабаритного транспорту залучили рятувальнику техніку.

– Щоби зняти проблему і не створювати черг на дорозі, спеціально було викликано МНС-никами тягач, який їх витягує на той горб, і вони собі їдуть далі, –  додав Олег Соколовський.

      

      

 

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.