Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

«10 грудня з четвертої ранку почав падати сильний сніг - понад 20 мм, що за добу перевищило місячну норму. Як стверджують метеорологи, така аномалія зустрічається приблизно один раз на 30 років і підпадає під категорію стихійних метеорологічних явищ, - зазначив заступник начальника управління ЖКГ, благоустрою та екології Олег Соколовський. – Враховуючи складну ситуацію та з метою забезпечення повноцінної життєдіяльності міста, було запроваджено три першочергових маршрути із застосуванням «методу тотальної зачистки» - чотири механізми з відвалами, розміщених почергово та грейдер для розчищення кишень зупинок громадського транспорту».

До виконання робіт задіяно 21 одиницю спецтехніки КП «ТМШЕД». Крім цього додатково залучено бульдозер, два трактори, грейдер, три міні-трактора та 19 одиниць спецтехніки для розчищення прибудинкових територій та міжквартальних проїздів підприємствами, що обслуговують житловий фонд міста.

Нагадаємо, що відповідно до п.5.1 Правил благоустрою м. Тернополя господарюючі суб’єкти, які здійснюють діяльність в підприємствах торгівлі, побутового обслуговування, на ринках, власники кіосків та інших об'єктів дрібнороздрібної торгівлі, автозаправні станції тощо зобов'язані прибирати прилеглу територію по периметру споруд (кіоски, намети, лотки, тощо) на віддалі 15 м. Враховуючи складні погодні умови, з метою безперешкодного доступу мешканців до закладів торгівлі та закладів побутового обслуговування населення, наполегливо просимо всіх господарюючих суб’єктів, які здійснюють торговельну діяльність та надають побутові послуги населенню міста, забезпечити виконання Правил благоустрою м. Тернополя. Додатково попереджаємо, що порушення вищевказаних Правил, відповідно до ст.152 КУпАП «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів», тягне за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 340 грн до 1360 грн) і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 850 грн до 1700 грн).

Управлінням муніципальної поліції спільно з ЖЕКами проводять перевірку щодо дотримання вимог Правил благоустрою, повідомляється на лфіційному сайті міськради

    

Фото з "Тернопільська липа"

 

 

 

Коментарі  

 
+1 #2 Саша 11.12.2012 06:25
всі несуть солідарну відповідальніст ь. тому що ми живемо в цьому місті
Цитувати
 
 
-1 #1 Нік 10.12.2012 18:31
якщо метеорологи кажуть, що аномалія, то певто дійсно правда... треба помогти і самому свій підїзд відкидати ;)
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.