Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

  Над керуючим справами Тернопільської облради Ігорем Дулебою нависли “чорні хмари”. Внутрішня служба безпеки ВО “Свобода” проводить розслідування діяльності “свободівця”.

Пан Дулеба прийшов до ідей українського націоналізму не відразу. Політичну юність він провів в рядах соціалістів та провладних центристів, а як прибився в ради свободівців, ті й самі зараз пояснити не можуть. Користуючись чималим досвідом пан Дулеба розштовхав ліктями своїх нових однопартійців і потрапив у депутати міськради. Активну антиалкогольна позиція тернопільських свободівців не завадила йому приторговувати хмільними напоями і таранькою в парках обласного центру.

Ставши керівником секретаріату облради Ігор Дулеба заходився активно допомагати місцевим забудовникам в отриманні земельних ділянок та всіляких дозволів. Чимало робочого часу чиновник замість кабінету у “білому домі” проводить у барі з трьома сімками, що неподалік на вулиці Крушельницької. Мабуть, тут зручніше зустрічатися з виборцями та патріотичною громадськістю. Таке поєднання бізнесової і владної складової не могло не зацікавити партійних ревізорів. Репутація в ВО “Свободи” щораз менше нагадує колір зимового снігу, і без чистки рядів не обійтися. Гнів у партійних босів додає співпраця свободівця з провладним кандидатом Володимиром Клименком на недавніх парламенських виборах. Нагадаємо, що у цьому окрузі виграв однопартієць Дулеби, затятий борець з пивними палатками в Тернополі Михайло Головко, який точно не забуде кривди “побратиму”.

Посаду керуючого справами облради виставлено на торги у переговорах, де вирішується доля обласного спікера. Навіть в ситуації, коли свободівцям не вдасться провести свого кандидата, вони вимагатимуть у в.о голови Сергія Тарашевського замінити Дулебу на когось лояльнішого. Зокрема, називають прізвище нинішньої начальниці міськсоцзабезу Марії Чашки та депутат-свободівець Михайло Тимошик. Обоє є компромісними та неконфліктними фігурами.

Дозволимо собі припустити, що від такої рокіровки ВО “Свобода” точно не програє, пише За Збручем.

 

Коментарі  

 
+2 #2 ЛюбоБаб 12.12.2012 14:45
Цитую Марян:
Дулеба за нього тримається? :)


Ще й як тримається :) Дулеба Хабарник і всі це знають, тим більше рядове членство. Абслолютно не ідеологічна людина а меркантильна, яку можна купити і т.д. Всім відомо що помагав він і Смакоузу (з яким частенько засідав по кабаках) - будівельнику і іншим забудовникам що нищать наші парки та сквери.

Цілком реально що Дулеба міг співпрацювати з Клименком за якийсь комерційний інтерес, тим паще що Головка він не долюблює вже давно. Якщо Свобода очистисться від таких "падонків" як любить говорити сам І.Б. на неугодних йому людей, навіть зі своєї партії. І Кайда йому вже не поможе, тепер кожен сам за себе... алілуя

А ще краще було б варто прокуратурі перевірити діяльність шанованого пана Дулебу на предмет совісності роботи в обласній раді...
Цитувати
 
 
+2 #1 Марян 11.12.2012 20:09
Може би взяли коментарі в Головка і Дулеби замість того щоб якісь домисли писати? Ну і невже “крісло” настільки цінне, що апріорі хтось вважає, що Дулеба за нього тримається? :)
Зрозуміло, що голова облради має керуючого справами під себе підбирати! Тому тут все залежить хто саме буде головою облради і чи захоче і він і чи захоче Дулеба разом співпрацювати. Можливо, буде голова, з котрим сам Дулеба не захоче працювати навіть якщо той його буде просити!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.