Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

В центрі Тернополя масово порушували порядок та ігнорували рішення мерії на очах у міліціонерів і самих законотворців.

Порцію гарного настрою, цінні призи та цікаве видовище отримали прихильники газет «RIA плюс» і «20 хвилин». З нагоди 12-ї річниці медіа-корпорації колектив організував святковий концерт. Не забули і про традиційні розіграші та подарунки своїм читачам та передплатникам. Участь в акціях могли взяти всі постійні читачі видань. Ті, хто в цей список ще не входив, мали змогу передплатити газету безпосередньо під час святкового концерту. Та отримати подарунки могли не лише передплатники. Конкурси та розіграші медіа-корпорація влаштувала і для всіх відвідувачів свята. Чимало захоплення викликало гуртове поїдання піци на швидкість. Команда, яка справилася з цим швидше, отримала сертифікат на безкоштовне замовлення піци в одному із закладів міста. Ті, хто подужав піцу другими, без призу також не залишилися. Радісна та святкова атмосфера панувала впродовж усього свята. На завершення своїм виступом присутніх розважав український гурт «Lama», про це повіомляє телеканал ІНТБ.

А от Інтернет-газета «Про все» підмітила інший нюанс цього святкування. «Минуло трохи більше місяця з того часу, як міські депутати майже одноголосно проголосували за заборону продажів алкоголю в Тернополі в нічний час. Вже ініціатор цього рішення головний свободівець міста Михайло Головко встиг на сторінках однієї з місцевих газет прозвітувати про зниження кількості п’яних на наших вулицях, вже мала наступити повна антиалкогольні ідилія.
Але, в цій бочці меду виявилась ложка дьогтю. В цьому можна було легко переконатися цієї неділі ввечері, коли пиво відкрито продавали в наметі торгової марки «Рогань» на самому Театральному майдані поблизу національного прапора.
І знову виникає питання, коли свободівці є чеснішими як самі перед собою, так і перед нами – виборцями.
Більше того, на діяльність пивних наметів існує заборона, яку ще три роки тому встановили депутати попередньої каденції, з ініціативи того самого Михайла Головка. Однак, влада використовує відоме ще з римських часів прислів’я: друзям можна все, а ворогам – закон»

Від себе додамо, що у цей недільний вечір центр Тернополя дійсно був схожий на «майданчик для розпиття пива» - пусті пляшки, використані стакани були повсюди. Люди пили пиво не ховаючись. При цьому наряди міліції, яких було багато і на майдані і які наглядали за порядком, абсолютно не реагували на яскраво виражене порушення закону. То ж все дійсно виглядало як в театрі абсурду – пиво рікою лилося на очах у правоохоронців, керівництва Тернопільської міськради, депутатів-свободівців, які були присутні на урочистостях. І з ініціативи саме цієї партії, нагадаємо, розпивання пива й було заборонено в громадських місцях Тернополя. 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...