Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

  На Тернопільщині в даний час закриті дороги на Бучач, Підволочиськ, Ланівці, Збараж, Кременець, Броди. Співробітники Державтоінспекції зупиняють автівки і забороняють їм продовжувати рух далі. Роблять це для того, щоб снігоприбиральна техніка мала можливість хоч трохи розчистити автошляхи. Проте, снігопад не припиняється, і робота дорожніх служб фактично зводиться нанівець. Тому у зв’язку із погодними умовами на території Тернопільської області оголошений надзвичайний стан. Відповідне рішення сьогодні було прийнято обласною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, – повідомив «За Збручем» начальник сектору профілактичної роботи управління ДАІ в області Микола Лецкалюк.

У Тернополі зараз рух ускладнений практично на всіх вулицях. Попри неодноразові попередження і звернення співробітників ДАІ, водії таки виїжджають на дороги. Нерідко, без потреби. Тому у Державтоінспекції в черговий раз просять тернополян бути відповідальними, не ризикувати своїм життям і життям інших людей.

На вулицях міста – жах, а комунальникам і посадовцям з міськради – по барабану. Такого жахіття ще не було. Невже це початок “кінця світу”?…

Так характеризують тернополяни ситуацію, що склалася сьогодні у файному місті. Про це пишуть читачі на сайті “20 хвилин“.

“Комунальники і посадовці з міської ради далеко не професійні і не фахові люди… Прогорнуті (якщо вузьку траншейку, внизу якої лід, вважати нормальною) лише центральні вулиці. На бічних, типу Лепкого, Тарнавського, Нового світу – все заметене. Те ж стосується тротуарів – сніг по коліна, тож люди дорогою ходять, – пише один з читачів. – У попередні роки такого жахіття не було. Прийшли нові уроди до влади, старих комунальників звільнили, гроші порозкрадали, а тернополянам – мука. Ганьба такій владі!”

“При всій моїй нейтральності до різних політичних сил, ситуація, що склалась, наводить на роздуми… – ділиться думками інший тернополянин. – Прихід теперішньої міської влади ознаменувався критикою попередників про відмивання коштів під час снігоприбиральної кампанії Заставного. Але ж тоді, принаймні, ситуація була куди терпимішою, аніж зараз! Наразі стан доріг – катастрофічний (через неграмотні дії, утворилась каша з льодом), що й підтвержують водії. Коли приїжджають люди з Хмельницького чи Рівного, кажуть, що в нас тут завал… Соромно!”

Ще один дописувач порівняв ситуацію, що склалася в місті, з “кінцем світу”.

“У думках навіюють вже закарбовані враження про кінець світу, який от-от доведеться зустрічати. Невже це початок… Ще кілька днів, і неможливо буде вийти з дому. Зупиняться маршрутки. Зникне світло. Закриються магазини…”

 

 

Коментарі  

 
+3 #16 Ник 17.12.2012 14:40
Дорогие земляки! Примите мои искренние сочувствия в связи с последствиями стихии.Вы не одиноки в вопросе работы дорожных,коммун альных служб и власти в целом.Такая же ситуация и в России после снегопадов или других катаклизмов. Терпения Вам,здоровья и удачи!
Цитувати
 
 
+1 #15 Лариса 17.12.2012 12:34
Цитую Тарас:
А Налал повинен, по вашому, сніг зупинити чи що? Ви шо не бачите що такі опади випали, що техніка не справляється?



Кажете техніка. За весь період поки сніг падає на Б. Лепкого, 10 два рази просто проїхався тракторець нічого не згрібаючи...і більше не повернувся...Сніг лежить і втрамбовується людьми, які пробираються на роботу тому, що снігу зараз там по коліна. А авто взагалі не заїзджають у двір... і як же швидка, як вона повинна добратись до хворого???..
Цитувати
 
 
+1 #14 іван 17.12.2012 09:52
безкоментарій
Цитувати
 
 
-2 #13 Петро Заліщики 17.12.2012 09:48
Причім тут Свобода і Надал . Будучи на Хмельниченні там в сто раз гірші обставини траса Хмельницьк-Чернівці там немає Надала і Свободи тільки є єдиний презедент і уряд де таке є за кордоном
Цитувати
 
 
-1 #12 Микола 17.12.2012 07:30
коли аномальна погода, то всі люди обєднуються, щоб протистояти стихії, а не нарікають на когось там. Надал і Ко і так роблять все можливе, але сніг з неба вони не зупинять
Цитувати
 
 
-1 #11 Володимир 17.12.2012 00:43
Влада не бездіяльна, наоборот, сьогодні мені допомогли вибратись з завалу працівники МНС
Цитувати
 
 
+5 #10 Патріот 16.12.2012 21:09
А хто постійно доповідає - Миготові до зими, є плани боротьби зі стихіями??? Брешуть!!! Зараз Липень??? і сніг не сподівано впав??? Де гроші яки з нас на благоустрій і на дорожні роботи тягнуть??? ВЛАДІ - ГАНЬБА!!! Всіх розігнати!!! А Державою повинні керувати фахівці, а не спортсмени і музиканти, і не гірники (нехай за спеціальністю працюють) треба до влади допускати тих хто крім осіти ще і досвід на відповідній роботі має!!! Боже не дай 21.12 дісно кінець світу стати - нас же як непотріб в біді ВЛАДА лише((((((
Цитувати
 
 
-4 #9 boss 16.12.2012 20:46
Та причім тут влада бездіяльна,---та проти такого ,,форсмажору ,,НІЯКА влада не попре!!!
Цитувати
 
 
+1 #8 Патріот 16.12.2012 20:45
Комунальники???? Ви про що говорите??? Загляніть на вул. Лул"яновича та Бродівську, тут комунальників і літом немає, а зараз метр снігу, мишини засипало, жах!!! Пішки не пройти(((( Свободу на нари - за те, що людей обманула!!! Свобода крім кричати і руками махати нічого не вміє..... а для того щоби працювати треба мозги мати!!! А для криків мозгів не треба.... головне глотку вміти гарно дерти!!! Ганьба - Ганьба всім хто керує державою!!! Сніг прибрати не можуть.... я якби землетрус був???? Таку "ВЛАДУ" треба гнати в шию!!! Починаючи з ПР. а далі за списком БЮТ, УДАР, КП, СВОБОДА, НС - всіх вигнати з Неньки і позбавити громадянства!!! НЕДОСТОЙНІ!!!
Цитувати
 
 
-6 #7 Тарас 16.12.2012 19:45
А Налал повинен, по вашому, сніг зупинити чи що? Ви шо не бачите що такі опади випали, що техніка не справляється?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.