Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Невідомі спортсмени не давали журналістам виконати їхню роботу.

Журналістам телеканалу ІНТБ погрожували та заважали працювати. У вівторок, 31 травня, знімальна група намагалася відзняти з вулиці Тернопільський палац спорту, щоб з’ясувати, чи продовжує працювати там спорт-бар. Проте нічого зробити не вдалося. До знімальної групи вибігло кілька чоловіків, які заявили, що тренуються тут і проти будь яких зйомок.

Наталія Барнич, редактор Служби новин телеканалу ІНТБ: «Коли знімальна група приїхала на місце події, знімальній групі не дозволили знімати, хоч там не йшла мова про жодне інтерв’ю. До журналістки підійшло три чоловіки, які сказали, що вони тренуються в цьому Палаці спорту, нецензурною лексикою почали звертатися до неї, до оператораю Вони не давали розкласти штатив, не дозволили навіть включити камеру. Тобто вони перешкоджали роботі».

Про цю ситуацію ми повідомили начальника відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації міської ради і поїхали за потрібними кадрами вдруге. Відео відзняти вдалося, а чоловік, який спочатку найбільше забороняв знімати, цього разу сидів тихо.

Нагадаємо, що на нашому телеканалі тиждень тому, 24 травня, був матеріал про урочисте відкриття найбільшого в Західній Україні рингу. Саме тоді ми і намагалися з’ясувати, чому в тренувальному комплексі з’явився бар. Хто його відкрив і чому на приміщенні комунальної власності логотип «Свободи» – мер пояснити не зміг.

Сергій Надал, міський голова (в інтерв’ю 24 травня): «Якщо чесно, я не встиг цього побачити. Напевно той, хто відкрив це спортивне кафе, є прихильником цієї партії. Це ж не є кафе, це є тимчасово – винесли спеціально. Сьогодні там зробили такий майданчик, щоб гості, які приїхали в Тернопіль, мали можливість хоча б попити води або соку».

Тарас Юрик, депутат міської ради (в інтерв’ю 24 травня): « Останнє рішення, яке приймалось – це рішення стосовно передачі в безкоштовну оренду Федерації боксу 500 квадратних метрів на 3 роки. Але я ще, як член постійної комісії з питань комунального майна, також можу сказати, що жодним чином і в жодному випадку це питання не розглядалося. І для мене дуже дивним є місце розміщення саме тут, на території вже скандального Палацу спорту. А ще більше мене дивує присутність партійної символіки ВО «Свобода» на комунальному закладі».

Від «Спорт-бару» залишилося на сьогодні лише слово «Спорт». Проте намет і далі стоїть, а всередині приміщення є обладнання для розливу напоїв. Не зник із закладу, який належить громаді, надпис правлячої в Тернополі партії.

Редакція телеканалу ІНТБ такі погрози розцінила як перешкоджання в роботі і написала звернення у міську прокуратуру, обласне управління міліції та на ім’я депутата – для винесення цього питання на сесії облради.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.