Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

alt    В Тернополі вже декілька днів вирує стихія. Сніг продовжує падати, незважаючи на те, що комунальні служби працюють в посиленому режимі. Міський голова Тернополя С.Надал особисто керує процесом, саме тому про успіхи прибирання люди дізнаються більше з ЗМІ, відмовляючись вірити своїм очам, які вперто не помічають комунальної техніки на вулицях міста. 

На одній з закритих нарад, які останнім часом почастішали в будинку мерії, обговорювали можливість поливання вулиць міста ... гарячою водою.

Перший заступник міського голови В.Стемковський оперативно зв'язався з інститутом проблем гарячої води в Києві, де йому детально розповіли, якою може бути реакція кипятку з сумішшю снігу та піску.

"Виявляється, - з захопленням розповідав В.Стемковський на нараді. - Вода при таких температурах повітря не встигатиме замерзнути. Якщо потужний струмінь кипятку спрямувати на дорогу, попередньо розчистивши решітки стічної каналізації, то вода розтопить сніг своєю температурою і стіче, як звичайний дощ, не встигнувши замерзнути".

З словами чиновника, пісок, який є важчим за воду, весь не змиється в каналізацію і продовжуватиме забезпечувати надійне зчеплення коліс авто з асфальтом.

На доказ правдивості своїх слів, пан Стемкоський вивів всіх на вулицю і помочився на сніг у внутрішньому дворику міської ради. Сніг дійсно розтопився до асфальту, а про експеримент нагадував лише ледь помітний жовтий слід довкола сухого клаптика. 

"Ми не цураємось сміливих підходів для вирішення тих проблем, які ставить перед нами сьогодення, - підсумував на нараді міський голова Тернополя Сергій Надал. - Якщо треба для визволення Тернополя від снігових заметів застосувати технологію поливання вулиць гарячою водою, ми підемо і на це".

Міський голова також дав доручення підготувати звернення до Кабінету міністрів України, в якому клопотати про збільшення лімітів постачання газу для котелень міста, які декілька днів підряд продукуватимуть гарячу воду для боротьби зі стихією.

DTP

 

Коментарі  

 
+7 #19 Ігор. 20.12.2012 17:27
читайте інтернет. це реальна технологія в скандинавських країнах
Цитувати
 
 
+7 #18 уважний 19.12.2012 15:15
а мені ця новина фейкова сподобалася, оригінально, реално смішно для тих хто має почуття гумору, а головне - майже на 99% виглядає досовірною, автору уважуха, як вже хтось писав!!!
Цитувати
 
 
+9 #17 водій 19.12.2012 08:57
хамська влада біда для народу... НАДАЛ пройдіться містом і почистіть дороги. Неможливо розїхатись на 90 % доріг міста. ХАМСТВО з вашого боку. ГАНЬБА.
Цитувати
 
 
+9 #16 водій 19.12.2012 08:54
Невже у міської влади такий завужений крогозір......це ж хвороба напевне. Рахують , що почистили вулиці. ГАНЬБА. Роз"їхатись не можливо, кругом затори, двори жахливі. Пане НАДАЛ---може підніміть дупцю з теплого крісла і пройдіться по Тернополю. Можливо щось і побачите. Стид і позор такій беззубій і бездіяльній владі. Це ваше останнє пришестя в міськраду. Ніколи більше за вас не проголосують , так і знайте.
Цитувати
 
 
-5 #15 влод_ко 19.12.2012 08:10
Якщо фейкова новина, то вона мала би бути смішною. Нє? Автор, напевне фанат Петросяна. Пишіть в дужках "петросянівський гумор" - щоб люди не тратили дарма час на перечитування усього тексту і очікування коли ж буде смішно.
Цитувати
 
 
-6 #14 Вова. 18.12.2012 06:19
Цитую фрау:
цікаво, до чого вони дальше додумаються, це вже верх ідіотизму, це ж скільки води треба, а тепла, ужас

це фейкова новина. не звертайте уваги. комусь дуже хочеться насолити Надалу. побачили, що мер в рекордні строки справився зі стихією і починають пібріхувати всяке
Цитувати
 
 
-8 #13 Ілля 18.12.2012 05:09
Стемковський професіонал. тому його Надал і взяв на роботу. Надал з лузерами не кентується!
Цитувати
 
 
+7 #12 олександр 18.12.2012 00:59
дати би йому по морді і відправити з внутрішнього дворика до нас на аляску... ми би добавили, то він би весь мікрорайон стопив...
Цитувати
 
 
+6 #11 волиняка 17.12.2012 22:59
думаю, що тт той стемковський пофігу, вони його давно пресують, і до речі правильно роблять і з фактами, бо то аферист який прийшов кинути тернополян, як і свого часу нас, мешканців луцька, ми пробували, не вийшло, надіємося що тернопільским журналюгам вдасться вивести його на чисту воду, а ваш мер - лох, або ще той аферюга, якщо взяв у заступники владіка-аферюгу...
Цитувати
 
 
+5 #10 ред. ТТ 17.12.2012 22:44
а гумор і сарказм на нашому сайті ми тільки починаємо втілювати - буде ще цікавіше і смішніше, але й правдиво..:)))
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.