Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

.Із 1 червня тернопільські «маршрутки» їздять за новими правилами.

Відтепер громадський транспорт поділяється на маршрутні таксі та соціальні автобуси. Безкоштовно і в необмеженій кількості пільговики та пенсіонери можуть їздити лише у соціальному транспорті, номер якого позначений зеленою позначкою. Проте таких «соціалок» небагато – один автобус на маршрут.

Ігор Мединський, начальник управління транспорту і зв’язку міськради: «Із 1 червня вступила в дію нова маршрутна мережа, вступили нові договірні умови між замовником і перевізником. Я в цьому не бачу якихось проблем, як дехто зателефонує, хвилюється, переживає – що стосуються соціальних чи пільгових перевезень».

З першого червня безкоштовно їздити можуть сім пільгових категорій: ветерани війни, прирівняні до ветеранів війни, учасники бойових дій, воїни ОУН-УПА, діти-сироти, ліквідатори аварії на ЧАЕС 1-2 категорії, діти та інваліди Чорнобиля. Пенсіонери ж за послуги маршрутних таксі повинні платити повну вартість – 2 гривні. Із 1 червня скасували навіть дозвіл перевозити 5 пільговиків інших категорій.

Дмитро: «Я як то вчув, то мені аж дух заперло, розумієте? Як же ж так можливо, скільки мені ще лишилося жити? Ми чекали, що нам зроблять добро. Слава Богу, маємо свою державу. Ну, але так задіяти, який транспорт не їде – «ми не беремо, ми не беремо»... Бо то всьо панство, всьо магнати, роблять на багатіїв».

Наталія: «З негативної точки я це сприймаю! Хай хоч 50% платити – 1 гривню. Дали пільги ветеранам, яким 87, 90 років. Вони мало їздять – а їм зробили пільги».

Олексій: «А я хіба тепер вже буду вдома сидіти. Я не проти платити ну гривню, хоча б половину. Будь ласка, я не проти – я розумію, що треба. Я думаю, що того не буде – я думаю, що наша влада на це не піде».

В перший день літа відбулися зміни й у маршрутах. 12-й, чотирнадцятий, 17-й, 37-й, 23-й та 24-й автобуси відтепер їздитимуть по-новому. Ігор Мединський каже, що ці нововведення узгоджувалися з мешканцями міста.

Ігор Мединський, начальник управління транспорту і зв’язку міськради: «Змінений (рух. – ІНТБ) абсолютно на вимогу тернополян, на вимогу пасажирів – як би вони хотіли бачити, щоб він їздив».

Нагадаємо, що одна із передвиборчих обіцянок міського голови Тернополя Сергія Надала – безкоштовний проїзд усіх пільговиків в необмеженій кількості. Чому сьогодні все склалося навпаки і чого мешканцям міста чекати надалі, Ігор Мединський прокоментував так. 
Ігор Мединський, начальник управління транспорту і зв’язку міськради: «Якщо бути відвертим і щирим, я говорив, що є поставлене завдання і є доручення міського голови в телефонному режимі – так, як я і говорив, знаходиться сьогодні в Києві, в Кабміні – про те, щоби ця обіцянка була однозначно виконана. І я більш ніж упевнений, що вона буде виконана».

ІНТБ

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.