Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ще 10 грудня ми писали в статті В Надала відповідальність за сніговий колапс у Тернополі переклали на .. підприємців і ще й пригрозили їм штрафами, що тернопільских підприємців зобовязали прибирати сніг біля своїх магазинів, аптек, барів і т.п. В інакшому випадку мерія погрожувала штрафами.

Рішення про те, що чиновники та депутати міськради безкоштовно харчуватимуться в ресторанах міста, прийнято на позачерговому засіданні виконавчого комітету (http://www.rada.te.ua/normativnie-dokument/rishennya-vikonavcho/). Доповідав з цього приводу начальник муніципальної поліції.

За його словами, обов'язок належним чином утримувати прибудинкову територію покладено на суб'єкти господарювання, що мають у власності або орендують приміщення. Такі вимоги передбачені Правилами благоустрою, що затверджені сесією міської ради.

"Аномальна кількість опадів протягом останніх 2-х тижнів показала, що не всі власники закладів ресторанного господарства якісно доглядали за тротуарами довкола своїх закладів, - пояснював пан начальник. - Наш обов'язок  як структурного підрозділу міської ради, накладати з цього приводу адміністративні штрафи".

Натомість міський голова Тернополя Сергій Надал проявив ініціативу і запропонував жодним чином не карати підприємців-власників ресторанів, барів та кафе.

"Я пропоную, щоб ті заклади громадського харчування, які провинилися, замість штрафів безкоштовно надавали комплексні обіди депутатам та посадовим особам міської ради, згідно з списку, який ми затвердимо", - сказав міський голова.

Зокрема, мер міста наголосив, що мізерні суми штрафів не врятують бюджет, а допомога посадовцям, в яких мала заробітня плата, та депутатам, які взагалі свої обов'язки виконують безкоштовно, буде більш ефективною.

На засіданні виконавчого комітету не обійшлося без курйозів, оскільки один з заступників міського голови заявив, що проголосує за ініціативу мера тільки в тому випадку, коли ресторан матиме належну парковку для його позашляховика.

Члени виконавчого комітету затвердили також перелік ресторанів та тих чиновників, які мають право на безкоштовні обіди. В список закладів громадського харчування потрапили практично всі, що знаходяться в центральній частині міста, а ті, що розташовані в так званих "спальних" мікрорайонах, обслуговуватимуть чиновників та депутатів виключно з реєстрацією в межах мікрорайону.

Що ж стосується працівників міської ради, то право на безкоштовні обіди отримали заступники міського голови та інші члени виконавчого комітету, начальники управлінь та їхні заступники, директори комунальних підприємств, що належать до сфери житлово-комунального господарства.

"Я думаю, що власники ресторанів ще до весни зрозуміють, що сумлінно виконувати свої обов'язки значно дешевше, ніж моя ініціатива, і вже на наступний рік снігові кучугури поблизу ресторанів, барів та кафе навіть не встигатимуть утворюватися", - підсумував С.Надал.

    alt    

Статті на схожу тему:

Шок! В Тернополі придумали новий спосіб для очистки доріг - їх поливатимуть кипятком...

DTP

 

Коментарі  

 
+1 #14 ред.ТТ 10.01.2013 22:28
до вітьок, ігорьок, антон, микола,ліда, віка, іра і т.д. Ми розуміємо, що ви фанат пана Надала і партії Свобода, але просимо - не надсилайте коментарі нам під різними іменами, ніками, псевдонімами. Пойміть - є таке поняття як айпі-адреса, і він показується, при кожному коментарі, як би ви себе не назвали, хоч путіним, ми не пропускаємо і не збираємося засмічувати свій сайт вашими словесним потоком-славіннями вашого кумира, тож не треба на протязі години писати двадцять коментів з однієї адреси але до різних публікацій під різними іменами, тож не тратьте свій і наш час, не "бомбіть" ТТ одами Сергію Віталійовичу і його підлеглим, хіба як вам за це платять, то так - мусите відпрацювати...
Цитувати
 
 
-3 #13 Віка 10.01.2013 21:40
а тим журналістам, що таке пишуть, то безкоштовно вівдезуть маршрутками на кінцеву коло ринку "Мотор"))))))))))))
Цитувати
 
 
-4 #12 Іра 27.12.2012 07:48
новина ні про що. так, чісто поржати. але треба і міру знати
Цитувати
 
 
+4 #11 Андрій ШКУЛА 25.12.2012 21:50
Цитую Андрій ШКУЛА:
))))))))))))))) ))))))))))))))) ))))))))))))))) )))
Пропоную ще й журналістів в списки мерії на безкоштовне харчування "внести"...а що, незручностей від негоди зазнали, про поганих рестораторів і "заслуги" комунальників також згадували)))
А якщо серйозно, то я шокований(((((

Аби срачку не дістали - колективну ! :-x
Цитувати
 
 
+5 #10 ред.ТТ 25.12.2012 09:38
Цитую влод_ко:
Схоже на те, що редакція "Тернопільського тижня" почала курити якісь суміші... Хлопці, припиняйте то діло.

ой, влод_ко, та навпаки припинили, глянули на реальність і вирішили сприймати її з гумором і людям настрій піднімати, бо вони вже замучені тою владою всіх рівнів, а оскільки відомо, що сміх продовжує житття, тож буде ще не таке :roll:
Цитувати
 
 
0 #9 влод_ко 25.12.2012 09:34
Схоже на те, що редакція "Тернопільського тижня" почала курити якісь суміші... Хлопці, припиняйте то діло.
Цитувати
 
 
+4 #8 Оля 24.12.2012 16:01
ну ви й гади, а я пів дня на роботі зі знайоми возмущалася, :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Цитувати
 
 
+5 #7 ред.ТТ 24.12.2012 15:46
і ще - коли влада рапортувала як якісно і вчасно прибираються дороги від снігу, журналісти це публікували, а люди бачили зовсім іншу картину - то хіба ЗМІ несуть навіть моральну відповідальніст ь за написане:)))
Цитувати
 
 
+5 #6 ред.ТТ 24.12.2012 15:32
та ні, з юридичної сторони все нормально, ми ж бо не глупі:), ми не автори, а рентранслятори фейку, до ого ж дочитавши до кінця все стає зрозуміло:))) це просто людям настрій перед Новом Роком піднімаємо, але про журналістів у список - ідея суперова)))
Цитувати
 
 
+5 #5 Андрій ШКУЛА 24.12.2012 15:17
Але щось це все схоже на жарт)))) але такі жарти - небезпечні з юридичної точки зору))))
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.