Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

В ЧЕРГОВИЙ РАЗ ПРЕДСТАВНИКИ НАШОЇ ЗАХІДНО УКРАЇНСЬКОЇ БАНДЕРІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ЗІРВАЛИ  Сесію обласної ради .

 Причинапрозаїчна : відсутність кворуму. В черговий раз , в вишиванках, під патріотичними гаслами,  не змогла зібратись патріотична більшість ..., щоб  не дати  заробітню платню медикам та вчителям.

За великими гаслами „Смерть москалям та жидам”, криється звичайна безгосподарність нащадків Кайди  та його підлеглих.

Депутатський корпус обласної ради сформовано в 2009році. Тоді Свободі , Нашій Україні, Литвину , УНП  вдалось домовитись і сформувати більшість (а заодно надавати підсрачників Партії Регіонів на чолі з Петром Федиком :):):).

Після цього наступила ейфорія повноти влади, що уособлювалась в „деребані карєрів”, аптек і іншого (за детальнішою інформацією прошу звертатись до керуючого справами обласної ради  Ігоря Дуліби (на фото)...).

Як завжди кар’єрів і іншого добра в області мало , а „розжирілих депутатів” ставало все більше і більше...

Щоб просовувати  рішення і за це брати мзду, було прийнято рішення не вводити в обласну раду нових депутатів, замість вибувших від ВО „Свобода”, самими ж свободівцями.

Не вірете? Просто проаналізуймо факти: факельні ходи, акції в Севастополі, Києві, Харкові, включаємо телевізор і бачимо як патріоти в вишиванках під гімн б’ють міліцію, і клянуть діючу владу.... десь далеко від бандерівського краю на Слобожанщині та в Кримських степах.  А в той же час, не можуть віднайти голову Тернопільської обласної виборчої комісії, щоб той всього навсього оголосив в сесійній залі 15 імен нових депутатів (прим.автора : це триває вже три роки поспіль...) Робіть висновки...

А що  тепер: фракція у Верховній раді, 2 депутати мажоритарники  і  жодних рухів в Києві  по покращенні фінансування Тернопілля... Більше того, кворуму по прийнятті обласного бюджету не має. Як  стало відомо від людей наближених до керівництва Верховної Ради, таким чином Свобода лобіює певні посади від діючої влади... Схема дуже проста : нема бюджету- нема грошей. Нема грошей – винен Азаров. Геть діючу владу...    За такими гаслами дуже добре прикривати свою бездіяльність і підкилимні інтриги.

Жителі Тернопілля! Просте питання: чим Вашому селу чи містечку допомогла діюча обласна рада за 3 роки???

Нічим.

Більше того, згідно закону, якщо не відбулась сесія обласної ради, не може відбутись сесія районної чи сільської ради (прим.автора: якщо відбудеться, керівництво будь-якої ради,  не залежно від того чи це Партія Регіонів, чи навіть ПАРТІЯ самого Папи Римського) одразу сідають в Чортківське сізо,  в камеру до Щепановського.

Тож ніхто на себе таку відповідальність не візьме. І допоки Тягнибок і Кайда (народжений в Бердянську) , виторговують посади і прихильність влади, ми всі разом чекаємо на  зарплати...

З Новим 2013 роком Вас!

Записано з слів працівника бюджетної сфери обласного управління освіти,

 З повагою,  Літописець  Нестор

              

 

Коментарі  

 
+3 #4 Тупому 26.12.2012 17:48
Може "Свободвська" обласна рада щось і делегувала обладміністраці ї (хоча навіщо, не було часу займатися із-за піару і утворення сходинок до Верховного корита), але ж розподіл і формування бюджету - це всетаки святач-святих обласної ради. То навіщо свистіти хлопчики про якусь оллдержадмініст рацію Коритники Ви, а не захисники народу!!!
Цитувати
 
 
+5 #3 Ойойой 26.12.2012 17:44
Сволочі ті Свободівці! ніколи за них не голосував!!! видно би*ота прийшла гаманці набивати, ось так народжується нова БАНДА(((
Цитувати
 
 
+5 #2 бюджетник 26.12.2012 17:17
Причому тут делеговані повноваження, коли елементарно нам на зарплату до кінця року рада коштів розприділити не може.Рада зі своїми зарплатами жирує, а нам наших копійок не дасть. Ганьба таким патріотам!!!
Цитувати
 
 
-4 #1 b.pravda@mail.ru 26.12.2012 16:42
ОБЛАСНІЙ ДЕРЖАВНІЙ АДМІНІСТРАЦІЇ ОБЛАСНА РАДА ДЕЛЕГУВАЛА ПОВНОВАЖЕННЯ ВИКОНАВЧОГО ОРГАНУ ВЛАДИ....І НЕ ОБЛАСНУ РАДУ ПОТРІБНО ПИТАТИ ЩО ВОНА ЗРОБИЛА А ОБЛАСНУ ДЕРЖАВНУ АДМІНІСТРАЦІЮ....
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.