Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Сесія Тернопільської облради сьогодні знову виявилась неправомочною. В залі зареєструвалося лише 43 депутати. Відсутня майже у повному складі фракція «Свобода».

Представниця фракції Марія Чашка (на фото) пояснила, що решта депутатів беруть участь у громадських бюджетних слухання, а про проведення сесії о 12.00 годині вони і взагалі не знали.

Відзначимо, що оголошення про сьогоднішнє засідання було оприлюднене на офіційному сайті обласної ради.

І про це писали чи не всі місцеві сайти. Нагадаємо, минулого разу на сесію свободівці в більшості своїй не прийшли. Тоді це пояснювали заметеними дорогами, хворобами тягнибоківців і т.п.

Такі примітивні «відмазки» представників цієї партії вже просто набридли. Придумали б щось креативненьке. Приміром, наступного разу ТТ пропонує видати хоча б таке: «Автобус «NEOPLAN», який їздить по області та збирає фракцію свободівців, щоб усіх разом доставити на пленарне засідання, несподівано потрапив у ДТП - у нього врізався мешканець села Підгнильці на гужовому транспорті. Перебуваючи в шоці від пережитого, депутати ВО «Свобода» змушені були зайти усі разом в придорожнє кафе, щоб випити зеленого чаю для заспокоєння. Вода в закладі виявилася неякісною, внаслідок чого через певні проблем з організмом, депутати змушені були повернутися по домівках, щоб відпочити і набратися сил до наступної спроби потрапити на сесію облради…»

А якщо серйозно, то через те, що свободівці фактично саботують сесії облради, бюджет Тернопільщини не може бути прийнятий. Як наслідок – бюджетники області залишаються без зарплат.

До речі, сьогодні на сесію обласної ради навіть з’явився голова ОДА Валентин Хоптян. Він брав участь у погоджувальній раді депутатських фракцій, яка відбувається в президії.

   alt   

Коментарі  

 
0 #5 Таня 28.12.2012 09:49
Цитую ред.ТТ:
до Олега - а чому зразу заказ, ви вважаєте що журналісти не розуміють, що ваші кумири саботують сесію, бо шантажом вимагають свого голову облради? Ми ще в 2009 зрозуміли, хто насправді тягнибоківці, в 2010 переконалися, аі за 2 роки нашого сайту тільки впевнилися в цьому :sad:

не люблю свободівців, але тут підтримаю. весь рік Хоптян ігнорував сесії, а тут, коли приперло, він файний виходить. такий турботливий. де ти вуйко був стільки часу????
Цитувати
 
 
+1 #4 ред.ТТ 27.12.2012 22:49
до Олега - а чому зразу заказ, ви вважаєте що журналісти не розуміють, що ваші кумири саботують сесію, бо шантажом вимагають свого голову облради? Ми ще в 2009 зрозуміли, хто насправді тягнибоківці, в 2010 переконалися, аі за 2 роки нашого сайту тільки впевнилися в цьому :sad:
Цитувати
 
 
-2 #3 Олег 27.12.2012 22:29
Ви спочатку розбиріться в ситуації а тоді щось розумне напишіть , а то під заказ писати розуму нетреба багато :lol:
Цитувати
 
 
+7 #2 читач 27.12.2012 15:42
Дебільне пояснення. І це при повному контролі стану справ в обласній раді "Свободою"! Апарат же весь їхній! Всі розуміють, що спрацьовує "шкурне" питання, як завжди.Патріотизм закінчується, коли починається власна кишеня.А мешканці області до одного місця.Головне для себе побільше.Проаналізуйте цифри на утримання апарату ради і все стане зрозумілим."Умом Свободу нє понять".
Цитувати
 
 
+6 #1 все пропало 27.12.2012 15:16
Тепер показало своє обличчя Свобода.Гнати з Тернопільщини.Терміново перевибори.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...