Нове на сайті:
Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Сьогодні в концерт-холі HOLIDAY  відбувається, так пишуть, новорічна дискотека для всіх школярів Тернополя. Щоб потрапити на вечірку потрібно було заплатити 30 гривень.

За словами організаторів, жодного алкоголю на барі в цей час продавати не будуть. Сучасні новорічні хіти звучать в нічному клубі “HOLIDAY” вже з 17 години. Дискотека відбудеться за сприяння міського голови Тернополя Сергія Надала, – пише Доба. Розважати гостей  мав DMC Falya.

А тепер повідаємо ще одну новину. І це – цілком серйозно. В четвер, 27 грудня, той же пан Надал організував своєрідний новорічний корпоратив для керівників освітніх закладів Тернополя. За це директори змушені були заплатити з власної кишені по 350 гривень. Не Надалу, звісно. А за «трапезу».

Але знаєте де мер Тернополя організував вечірку?

В ресторані «Братіслава», який належить депутату міськради Гладкому. Так-так, тому самому, з яким, подейкують, той же мер і будує зараз нові відпочинково-розважальні заклади в Тернополі. І в одному з яких, цьогоріч відкритому, в парку Шевченка, в "Назарії", працює директором дружина пана Сергія...

Ось так то. Надал дав пропозицію директорам, від якої вони відмовитися не могли. І на цьому заробив ресторан побратима. Тобто мер запросив освітян, і вони, звичайно, залежні від нього навіть в тому плані, що отримують надбавки від Надала щомісяця, відмовитися х.. могли.  І змушені були прийти, виклавши 350 гривень...

Цікаво просто – це ж який стіл мав бути, щоб на персону коштувало по 350 гривень? Цього, чесно кажучи, не знаємо. Поки що…

«Тернопільський тиждень»

   alt   

 

 

Коментарі  

 
-2 #12 Микола 10.01.2013 21:03
Цитую чиновник:
міг гладкий і виставитися, стільки вони з серьожою земельки нахапали в Тернополі, то би не збідніли, ад ля декого і 350 гривень це солідна сума і не всі серед злодійської еліти хотіли б потусуватися, є й порядні

факти в студію!!! або заглохни і не бреши
Цитувати
 
 
+2 #11 Антон 10.01.2013 21:02
Цитую насяльніка:
З нас взяли більше, а стіл на 100 потягнув.


і ше скажи, що ти недовольний.
Цитувати
 
 
+2 #10 Антон 10.01.2013 21:00
директори самі не проти ходити по таких пянках. там можливість потусуватися з чиновниками, заступниками мера. так що хай платять за задоволення.
Цитувати
 
 
+7 #9 гладкий 29.12.2012 15:31
а вам не похеру скільки сергій зібрав. напевне бракує певної суми для його жінки, щоб потусуватись з подругами.
Цитувати
 
 
+6 #8 директор 29.12.2012 13:42
ми отримуємо надбавки від Надала, а не премії, тому й мовчимо про те, що відбувається в освіті, виправте:)
Цитувати
 
 
+5 #7 чиновник 29.12.2012 13:34
міг гладкий і виставитися, стільки вони з серьожою земельки нахапали в Тернополі, то би не збідніли, ад ля декого і 350 гривень це солідна сума і не всі серед злодійської еліти хотіли б потусуватися, є й порядні
Цитувати
 
 
-2 #6 влод_ко 29.12.2012 13:04
У догонку: журналіст вважає, що слід було святкування робити безкоштовним? А хто мав оплатити? Нагнути рестораторів? Зібрати касу з усіх працівників міської ради?
Вважаю, що все досить цивілізовано. Кожен сам за себе платить!
Цитувати
 
 
-3 #5 влод_ко 29.12.2012 13:02
1. Якщо на вечірці була культурна програма з виступами різних колективів (а переконаний, що була), то сума в 350грн. - це дуже мала сума. Ну хіба якщо гості вирішили харчуватись пюре з сардельками і запивали шмурдяком.
2. Напевне ніхто не міг змусити будь-якого директора школи відвідувати "корпоратив". Швидше, навпаки, кожен директор готовий і значно більшу суму заплатити щоб потусуватись з серед "еліти" :)
3. Ресторан Гладкого і раніше обирали мери і великі начальники для святкувань. Бо він має окремі переваги, котрих не мають інші: дійсно великий зал, зручний підїзд, велика парковка.
Цитувати
 
 
+6 #4 Ромус 29.12.2012 10:19
про "щомісячні премії "можна було б написати детальніше, бо до вчителів вона (премія )не доходить.... а 350 грн -не смішіть, і ресторани в нас як не свата, то кума ;) ,тут щоб вам догодити треба в Хмельницьк, чи Львів їхати :).
Цитувати
 
 
+5 #3 насяльніка 29.12.2012 08:50
З нас взяли більше, а стіл на 100 потягнув.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.