Нове на сайті:
Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

 altВ Тернополі – страшенна ожеледиця. І від цього нікуди не подітися. Синоптики роблять невтішний прогноз на новорічні свята: очікується потепління до +7 вдень та заморозки до -9 вночі.

  Такий перепад температур принесе черговий головний біль для комунальників: дороги, як і зараз,  покриються льодовою кіркою, по всій Україні прогнозується ожеледиця.

  Тернопільська влада винесла уроки з погодних примх і до "льодового царства" вирішила підготуватися заздалегідь.

А тому міський голова Тернополя Сергій Надал підписав розпорядження, яким вносить зміни в рух громадського транспорту на час ожеледиці. 

Згідно з документом, автобус в режимі маршрутного таксі матиме право від'їхати від зупинки за наявності не менше 8 пасажирів. Соціальний автобус - не менше 12 пасажирів, тролейбус звичайний - не менше 24 пасажирів, а тролейбус спарений (в народі "гармошка") - не менше, як 32 пасажири, не враховуючи водіїв та кондукторів.

Розпорядження також зобов'язує водіїв організовувати перебування пасажирів в задній частині автобуса, якщо транспортний засіб задньоприводний, в передній частині, якщо автобус передньоприводний, та рівномірно по салону, якщо автобус повноприводний.

"Наявність такої кількості пасажирів є мінімально достатньою, щоб забезпечити зчеплення коліс з дорогою, навіть якщо вона буде в ожеледиці", - пояснили в управління транспорту міської ради.

Різницю в кількості пасажирів між автобусом, що курсує в режимі "маршрутного таксі" та соціальним пояснили дуже просто. Чиновники вважають, що в соціальному громадському транспорті їздить більше соціально незахищених категорій, які не мають змоги повноцінно харчуватися, тому вони важать менше, ніж звичайні пасажири.

Якщо ожеледиця набуде загрозливих форм стихійного лиха, в міській раді обіцяють, що внесуть зміни в існуюче розпорядження міського голови і зобов'яжуть водіїв рушати з зупинки при наявності такої самої кількості пасажирів чоловічої статі, щоб можна було підштовхнути автобус, в разі потреби.

    alt    

DTP

Коментарі  

 
-3 #10 Антон 10.01.2013 20:58
Цитую ред.ТТ:
і в доповнення - фейковим матеріалам на нашому сайті ОЙЙЙЙ як далеко до того, як тернополян розводить влада, яку вони ж і обрали


ви такі самі тернополяни, як і ті, які владу обрали. я голосував за Надала і не жалію
Цитувати
 
 
-3 #9 Саша. 10.01.2013 13:45
а замість вигадок журналісти можуть сніг коло свого будинку відкинути?
Цитувати
 
 
+6 #8 ред.ТТ 29.12.2012 16:31
і в доповнення - фейковим матеріалам на нашому сайті ОЙЙЙЙ як далеко до того, як тернополян розводить влада, яку вони ж і обрали
Цитувати
 
 
+5 #7 ред.ТТ 29.12.2012 16:27
до таких зомбіків як Коля - відповідально заявляємо - жодних наркотиків, ми за здорове почуття гумору, а якщо дехто не розуміє що таке фейк - це їхня проблема, або уважніше дивіться й читайте тексти ТТ, в нас чітко зазначено що до чого і є відповідні посилання:)
Цитувати
 
 
+7 #6 Барна С 29.12.2012 16:23
Президент з розумними очима -
На стіні із поглядом страшним -
Олігархів постать ця любима,
Це обличчя рідне їм усім.

Третій рік “безсмертна” слава лине
До найдальших на землi країв…
Виріс той з донецького хлопчини,
Хто в тюрмі два строки відсидів!

Із портрету шле він їм “маляву”
Вождь донєцкіх, сват усім панам,
Він бандитську збудував державу,
Розгрібати доведеться нам.
Цитувати
 
 
-5 #5 Коля 29.12.2012 16:14
от шо той ТТ постоянно наїжжає і перекручує мера? не редакція, а притон наркоманів
Цитувати
 
 
+10 #4 Олександр 29.12.2012 13:57
А заставити власників автобусів перезутись у зимову резину слабо!?
Цитувати
 
 
+6 #3 Semen 29.12.2012 13:47
Цитую влод_ко:
Заберіть у журналістів "Тернопілського тижня" наркотики!!!!!! !!!

пояснили дуже просто. Хто пояснив??? ПІБ в студію чи як завжди тайна!?
Цитувати
 
 
+5 #2 чиновник 29.12.2012 13:31
прикольно, наш серьожаі не до такого додуматися може...
Цитувати
 
 
+5 #1 влод_ко 29.12.2012 13:15
Заберіть у журналістів "Тернопілського тижня" наркотики!!!!!! !!!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.