Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На сайті мерії зявилася наступна публікація.

Тернопільська міська рада з початку свої каденції сприяє тернополянам у вирішенні наболілих питань. Торік міськрада вжила низку заходів щодо сприяння тернополянам, ошуканим будівельними фірмами, у завершенні будівництва багатоквартирних будинків. Нині маємо вже першу ластівку позитивного вирішення спільними зусиллями влади і громади надзвичайно складної проблеми. 26 грудня виконавчий комітет ухвалив рішення про визнання права власності на житло колишнім пайовикам одного з підприємств корпорації Щепановського, які за допомогою міської влади завершили зведення новобудови на вулиці Львівській, 8.

120 пайовиків ошукала будівельна фірма «Марс-Буд». Хоч люди завчасно внесли повну суму коштів, зведення будинку призупинилося на середніх (4-5) поверхах. Після довгих поневірянь коридорами та кабінетами обласної виконавчої влади, зневірені пошуками справедливості, люди торік звернулися за допомогою до міського голови Тернополя. Як стверджує один з пайовиків Богдан Малиняк, саме Сергій Надал першим з усіх чиновників, до яких зверталися ошукані пайовики, допоміг їм знайти вихід зі складної ситуації і сприяв вирішенню проблеми: «Перед нами була повна невизначеність і ризик взагалі втратити попередньо вкладені кошти. Керівництво облдержадміністрації лише обнадіювало обіцянками, що Щепановський або замість нього інші примарні інвестори завершать будову. Сергій Віталійович сказав відверто, що надій на порожні обіцянки покладати не варто. Очільник міста закликав нас та інших пайовиків, які опинилися в аналогічній ситуації, об’єднатися і спільними зусиллями переоформити земельні ділянки та завершити будівництво. Міськрада та особисто Сергій Надал доклали зусиль, щоб в серпні минулого року збанкрутіле будівельне підприємство передало нашому кооперативу земельну ділянку та сприяли її юридичному оформленню. Це дало змогу завершити зведення багатоквартирного будинку на Львівській, 8. Нині нашим шляхом пішли вже інші ошукані пайовики, яким також допомагає міська влада».

На думку майбутнього мешканця новобудови Петра Кріля, цими діями міська влада довела свою близькість з громадою, турботами якої вона не лише переймається, а й допомагає вирішити проблеми: «До втручання міського голови та депутатів міськради про ці помешкання не варто було і мріяти. У багатьох із нас вже опустилися руки. Але підтримка Сергія Надала, депутата Сергія Приходька і розуміння нашої проблеми колишнім прокурором міста – нині першим заступником прокурора області Сергієм Банахом, вивели ситуацію з глухого кута. Вони не лише вселили у нас надію, а й допомогли втілили її у дійсність. За це ми їм щиро та низько уклінно вдячні».

З будівельними аферами зіткнулися громади більшості міст держави. Тернопільська міська рада на чолі з Сергієм Надалом показала приклад усій Україні, як можна вирішувати цю надзвичайно складну проблему.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.