Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Відому в Тернополі мистецьку галерею “Бункермуз” закривають. Про це повідомив ДОБІ власник Ігор Мамус. Проте за його словами зовсім скоро там можна буде не тільки картини подивитись, а й поїсти.

Закриють “Бункермуз” уже після останньої художньої виставки Макса Котовського “Наголо”, яка завершиться 26 січня.

- Реконструкцію планували давно, але були обставини, які заважали нам це зробити. Зараз вже все готово і ми офіційно закриваємось, – розповів ДОБІ власник Ігор Мамус. – Реконструкція потрібна там з багатьох причин. По-перше сирість псує картини, уже кілька робіт були втратили, по-друге хочемо поміняти там освітлення та вхідні двері до “Бункермузу”.

За словами пана Ігоря, який є власником “Кози”, “Шинку” та нічного клубу “Riverpool”, в “Бункермузі відкриють довгоочікувану кафешку.

- Робитимемо там також і кафешку, щось подібне до кав’ярні, де можна буде відпочити. Вхід туди буде з іншої сторони. Ремонт “Бункермузу” триватиме до кінця квітня або ж травня. А нову кав’ярню плануємо запустити уже влітку, ближче до липня.

До слова, галерея “Бункермуз” розміщена на бульварі Шевченка, 1 у так званому італійському дворику. До цього часу там відбувались різноманітні мистецькі заходи, на які приходили молоді музиканти, письменники та творчі люди. Також там виставлялись фотороботи та картини відомих в Україні фотографів та художників.

Примітка ТТ. Нагадаємо, ще наприкінці березня минулого року депутати Тернопільської міськради затвердили перелік об’єктів комунальної власності, які підлягають приватизації шляхом викупу орендарем. У список потрапило і приміщення на бульварі Тараса Шевченка, 1, тобто «Бункермузу». Загальна площа – 361,3 квадратних метра.

За деякою інформацією, підприємці, які його орендували, платили в казну міста майже 20 тисяч гривень. Для чого було продавти це приміщення і кому з очільників міста це було вигідно – пояснювати, напевне, зайве.

Подейкують, що що собливо дружні стосунки в пана Мамуса і його бізнес-партнера пана Мокогіна склалися з мером Сергієм Надалом і начальником культури Олександром Смиком.

      

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.