Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тернопільський обласний перинатальний центр, який мав стати одним з перших в Західній Україні реконструйованих перинатальних центрів за проектом “Нове життя”, досі не відкрили. Екс-голова обласної ради, а нині нардеп України Олексій Кайда вважав відкриття оновленого центру справою честі на 2012 рік. Під час прес-конференції у Тернополі Олексій Кайда прокоментував, чому перинатальний центр досі не відкритий.

- Ми зараз будемо ставити питання, хто винен у тому, що до 1 січня не відкрили обласний перинатальний центр, на який було виділено мільйони гривень. Хто курував це питання в ОДА, чий тендер був. Хто без тендеру виборов право робити ремонт? Будемо говорити прямо: фірма, яка має відношення до депутата від Партії регіонів у міській раді – Лукіна. Завалили роботу, вкрали купу грошей і зараз ми будемо писати на генеральну прокуратуру: чому добродій Олійник, який мав слідкувати за дотриманням законодавства по тендерним закупівлям і веденням ремонтних робіт, або усунувся сам, або його попросили, або отримав винагороду. Депутатство – це для нас інструмент, щоб наводити порядок в області, – дослівно сказав О.Кайда.

Нагадаємо, на Раді регіонів, яка відбулася в останні дні старого року, Тернопільщину згадували як одну із тих областей, де не виконали доручення Президента закінчити перинатальний центр до Нового року, пише «Погляд"

 alt 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.