Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Агрохолдинг «Мрія», який оперує четвертим за розміром земельним банком в країні, звинувачується в несплаті податків. 17 січня співробітники Податкової служби провели обшуки і виїмку документів в офісах і на підприємствах компанії в Тернопільській області.
«Податківці забирали все підряд, описували, опломбували, розкривали сейфи болгарками», - перераховує нардеп від ВО «Свобода» Михайло Головко, приймальня якого знаходиться по сусідству з офісом агрохолдингу. За його словами, перевірки проводилися не тільки в центральному офісі компанії в Тернополі, але й на підприємствах холдингу в Тернопільській області. Зокрема, побували податківці на складах.
Агрохолдинг «Мрія» - один з найефективніших сільгосппідприємств в країні. У 2011 р. EBITDA на 1 га склала $ 785, чистий прибуток в 2011 р. - $ 149 980 000, за січень-вересень 2012 р. - $ 137,29 млн. Земельний банк компанії розташований в Західній Україні і становить 298 000 га.
Повідомлення про перевірку «одного агрохолдингу» є на сайті Державної податкової служби в Тернопільській області. У ньому згадується і Михайло Головко: за версією Податкової, депутат просто повісив на двері одного з кабінетів в офісі «Мрії» табличку «Громадська приймальня» і намагався перешкодити податківцям проводити перевірку. Його поведінка класифікують як «перешкоду слідчим діям».
Але навіть з перешкодою у вигляді народного депутата рейд виявився ефективним. «За результатами перевірки суб'єктів господарювання агрохолдингу було встановлено ухилення від сплати ПДВ, податку на прибуток та штрафів на загальну суму понад 15 млн грн.», - Повідомив Михайло Монастирський, начальник підрозділу по взаємодії зі ЗМІ податкової міліції ДПС у Тернопільській області.
Неофіційно співробітник центрального апарату Податкової підтвердив, що мова йде про агрохолдингу «Мрія». За словами співрозмовника Forbes, для «Мрії» це вже не перший обшук. Відвідувати підприємства Івана Гути податківці почали в четвертому кварталі минулого року. «Всього на підприємствах агрохолдингу провели вже сім перевірок. Дві з них були позапланові », - повідомив він.
У самій компанії офіційно не коментують те, що відбувається. Члени сім'ї Гута не відповідали на телефонні дзвінки. Менеджери середньої ланки компанії, не спростовуючи прямо факт обшуку, в подробиці не вдавалися. «Компанія працює. Все буде добре », - оптимістично запевнила Владислава Рутицька, заступник генерального директора агрохолдингу« Мрія »з питань управління персоналом. Директор з виробництва компанії Владислав Луговський, пообіцявши прояснити ситуацію протягом години, потім попросту перестав відповідати на дзвінки. Прес-секретар холдингу Ірина Соляр була недоступна для коментарів, повідомляє
forbes.ua

Схожі статті: Свободівець-нардеп Михайло Головко в Тернополі зривав погони з податківців і виніс з офісу агрофірми мішки з грошима???

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.