Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На окремих веб-сайтах Інтернету поширено інформацію про те, що днями у Тернополі в квартирі по вулиці Фабричній знайдено труп 18-річної дівчини.  Правоохоронців про цю подію повідомив хлопець, у якого гостювала потерпіла.
Зважаючи на те, що резонансна подія викликала жваве обговорення, акцентуємо увагу читачів на офіційних висновках правоохоронців. Судово-медичною експертизою встановлено, що смерть тернополянки настала від отруєння окисом вуглецю (чадним газом), коли дівчина приймала ванну.  
Ймовірною причиною могла бути несправність газового обладнання, повідомляють в УМВС України в Тернопільській області.

Нагадаємо, саме на порталі "Тернопільський тиждень" була опублікована вперше інформація про цей трагічний випадок, що викликало різноманітні  припущення та домисли зі сторони знайомих, рідних і сусідів загиблої.

В Тернополі дівчина загинула в сусідньому від свого будинку

 А ось так "романтично"написали про трагедію в Тернополі на волинському сайті, увага , назва - Сімя і дім

"Хлопець провів ніч із трупом коханої у ванній

Романтичний початок життя закоханих завершився несподівано страшно і трагічно.
18 річна дівчина померла в гостях у свого хлопця, коли милася в ванній. Тернополянка отруїлась чадним газом від несправної колонки, перебуваючи на вулиці Фабричній, 7.
Зранку 14 січня хлопець прокинувся і у ванній кімнаті знайшов непритомною свою 18-річну дівчину. Відразу викликав швидку, але медики допомогти бідолашній так і не змогли. Медекспертиза встановила, що дівчина отруїлась чадним газом.
- Квартира була невеличка, однокімнатна. Дівчина пішла у ванну і включила гарячу воду, хлопець в цей час спав у кімнаті – розповідає начальник сектору зв’язків із громадськістю обласної міліції Петро Колісник. – Очевидно, що колонка була несправною і потерпіла отруїлася чадним газом. Хлопцю повезло більше – запах до нього не дійшов так швидко.
В УМВСУ в Тернопільській області впевнені, що інших причин смерті 18-річної дівчини немає і бути не може. Судмедекспертиза показала, що на її тілі не було жодних слідів насильницької смерті"

 

 

Коментарі  

 
+1 #1 Вася 22.01.2013 01:53
щось мені здається, що мутного тут багато, може й дійсно попадин знав що каже? він чоловік хоч і різкий, але не дурень...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.