Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Прокуратурою області розпочато кримінальне провадження стосовно народного депутата України

Прокуратурою області розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно одного з народних депутатів України за фактом втручання в діяльність працівника правоохоронного орган.

На підставі ухвали слідчого судді, 17.01.2013 р. відбувався обшук працівниками ДПС у Тернопільській області в одному з товариств Гусятинського району. 

Обставини справи:

Встановлено, під час слідчих дій, народний депутат вчинив дії, які кваліфіковані як втручання в діяльність працівників правоохоронного органу. 

Зокрема, переконавшись у наявності правових підстав для проведення обшуку, народний депутат, зачинивши двері одного з кабінетів з середини, вивісив на ньому напис: «Громадська приймальна народного депутата України». Надалі, не реагуючи на заборону правоохоронців, виніс з кабінету два поліетиленові пакети наповнені. Вміст пакетів не розголошується в інтересах слідства.

За даним фактом прокуратурою області в Єдиному реєстрі досудових розслідувань зареєстровано кримінальне провадження за ч.2 ст.343 КК України.

До відома:

Згідно із вимогами нового КПК України не встановлено обмежень щодо початку досудового розслідування за заявами та повідомленнями про вчинення злочинів народними депутатами України та проведення слідчих (розшукових) дій, за винятком тих, які обмежують права і свободи народного депутата України.  Наступним кроком у розслідуванні буде звернення до ВР щодо зняття депутатської недоторканості та продовження досудового розслідування у даній справі.

Прес-служба прокуратури Тернопільської області

    alt    

 

Коментарі  

 
+1 #5 Руслан 23.04.2013 09:29
Свободівська бандота !
Цитувати
 
 
+2 #4 Тетяна 30.01.2013 16:32
Подякуємо 164 виборчому округу за те ....., що вони вибрали
Цитувати
 
 
+6 #3 слава 23.01.2013 22:07
Гута фінансував на виборах Головка, не тільки Головка.
Цитувати
 
 
+1 #2 petrolf 23.01.2013 21:26
героям можна :lol:
Цитувати
 
 
+9 #1 око 23.01.2013 14:43
Зняти недоторканість і посадити щоб урок іншим був. Як хамлом родився так хамлом помре. Вибрали називаєтся.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.