Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Потреба в цьому, переконують правоохоронці,  виникла через збільшення штату.

Днями на нашому сайті була опублікована стаття  "За що мерія віддає свої приміщення прокуратурі?" Вона викликала чималий резонанс в певних колах, а також велику зацікавленість у наших читачів. Наступного дня після публікації «ТТ»отримав заяву від обласної прокуратури. Оскільки «Тернопільський тиждень» позиціонує себе неупередженим виданням (сподіваємося, що послідовна критика дій органу місцевого самоврядування в Тернополі не сприймається саме так нашими читачами, до того ж, коли мерія на чолі з Сергієм Надалом сама своїми ж діями та рішеннями чи не щодня провокує конфліктні ситуації в суспільстві – прим. Ред.), пропонуємо читачам ознайомитися із заявою правоохоронців. До слова, в ній ми не змінили жодного слова.

«Заява прес-служби прокуратури області

У статті «За що мерія віддає свої приміщення прокуратурі»,  розміщеній в Інтернет-виданні «Тернопільський тиждень» за 7 червня 2011 року,  автор висловлює свої суб‘єктивні припущення, пов‘язані із передачею частини приміщення міськради по вул. Листопадова 6, в оренду прокуратурі області, що ґрунтуються виключно на домислах та плітках  .

Повідомляємо, що необхідність передачі 3 кабінетів із міськради на баланс прокуратури області, пов‘язані із зміною в штатному розписі наглядового органу .  У 2011 році у прокуратурі створено новий відділ - відділ приймання, опрацювання  та аналізу оперативної інформації з відповідним штатом працівників, а також введено посаду старшого помічника прокурора області з питань забезпечення доступу до публічної інформації, старшого помічника та помічника прокурора області з питань захисту інтересів громадян і держави у сфері земельних відносин.  У зв‘язку із введенням нових посад виникла потреба із забезпеченням необхідних умов для роботи прокурорсько-слідчих працівників.

Також хочеться нагадати, що прокуратура області – державна установа і частина приміщень передається їй на баланс на умовах оренди, а не у приватну власність. Отож твердження  про нібито « безоплатну роздачу майна тернопільської громади» – свідчення необізнаності журналіста у даному питанні та спроба створити сенсацію на порожньому місці.

Прес-служба прокуратури області»

Коментарі  

 
+7 #2 Северин..... 08.06.2011 20:28
Цитую свободівець:
ну-ну...

взяли Камінського на хабарі та по пяні аварію зробив-от і відрізали шмат приміщення.....
Цитувати
 
 
+8 #1 директор фірми 08.06.2011 12:14
в мене теж штат збільшився, то куди мені звертатися, щоб взяти в оренду кабінет мера, там буде цех пошиття шкарпеток. може то будуть реальні інвестиції
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.