Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Якщо раніше екс-мер стримувався, то днями зробив декілька гучних заяв.

Багатомісячна мовчанка колишнього міського голови Тернополя Романа Заставного була пов’язана, як нам відомо з власних джерел, з наведенням справ у бізнесі. Заставний і не приховував, що він продав свою частку у бізнесі, які мав у Тернополі. А це справа, звісно, не одного дня. Тому й зрозуміло, що він не був активним у політичному житті міста – на сесіях він бував не на всіх, публічно в телеефірах виступав мало, оформив двійку депутатських запитів, і провів фактичну одну прес-конференцію в партійному офісі з того часу, як перестав бути мером. І от, зрозумівши, напевне, а може й дослухавшись до однодумців, яких, до слова, з ним залишилося чимало, що мовчанку зберігати вже неможна, Заставний почав з’являтися в інформаційному просторі. Та й будьмо об’єктивні – Заставний не може не розуміти, та й інші політики, лідери місцевих партійних осередків також, що на сьогоднішній день він чи не єдиний, хто може бути по справжньому незалежним від правлячої в Тернополі «Свободи». Адже представляє потужну на Тернопільщині партію, має впливових однодумців та найголовніше, що він фактично немає в Тернополі наразі велику бізнесу. І теперішній міській раді немає чим на нього тиснути чи впливати.  То ж, «ТТ» прогнозує, тим паче виходячи з останніх гучних заяв і хвилі критики на адресу як Надала, так і його команди, що Заставний повертається в активне політичне життя.

А тому наші колеги з інших Інтернет—ресурсів та  ЗМІ останніми днями рясніють тиражуванням його заяв. От приміром, як повідомляє «За Збручем», екс-міський голова Роман Заставний залюбки б висловив недовіру чинному меру Сергію Надалу за підбір самої команди. Таку думку депутат міськради озвучив під час неформальної зустрічі із журналістами.

За переконаннями Романа Заставного, люди, які сьогодні керують містом, не здатні змінити життя на краще.

.– Для того, щоб зміни відбулися, треба, по перше, розуміти, якими вони повинні бути. І друге, потрібно вміти це зробити. Назвіть хоча би третину цих людей, які сьогодні у виконавчих структурах, які знають і вже щось у своєму житті зробили. І у вас буде та сама відповідь, що і в мене: вони в принципі не здатні щось зробити. Ще одна стратегічна помилка. Є загальний принцип трьох конвертів. Чинна влада поспішила перейти одразу до другого. Вони втратили унікальний момент користуватися перших півроку першим конвертом і одразу почали валити все на попередників: все, що було, все було погано. По кожному конкретному напрямку можу дати пояснення тих звинувачень, які лунали на мою адресу. Вони є просто непрофесійні і м’яко кажучи просто дилетантські, – наголосив Роман Заставний.

Коментарі  

 
+5 #4 микола 10.06.2011 11:42
п.Роман! Громада дуже шкодує за Вами.Повертайтесь!...
Цитувати
 
 
+7 #3 антон 09.06.2011 04:10
ну це точно вірно підмічено - заставному нєфіг втрачати, бо розумно бізнес скинув в тернополі. бо всі ті лили ратушняки чубаки - сцику.... які сцу.. що коли покритикують Надала, то він їм заморочки зробить, не мужики короче, хоча ясень пень, їм є що втрачати.... але все рівно -лайновито-грошовиті мішки, які стають в позу зю перед черговим володарем мітса. .... бридко просто ....
але зате вони хоч і обіср..., але багаті, а більшіст з нас хоч гонорові, але голі і бідні....
Цитувати
 
 
+4 #2 свободівець 09.06.2011 00:36
нєа, Лила давайте або Ратушняка, вони прикольні ...
Цитувати
 
 
+10 #1 Северин..... 08.06.2011 19:18
Так держати п.Роман...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.