Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На вихідні їх буде два.

Цими вихідними на Тернопільщині пройдуть два фестивальні заходи – Фестиваль Бережанського замку та Міжобласний мистецько-краєзнавчий фестиваль „Братина" (с. Стіжок Шумського району).

Фестиваль Бережанського замку пройде 12 червня у м.Бережани.

Розпочнеться дійство о 15 годині. На учасників та гостей фесту чекають середньовічні конкурси та розваги, майстер – клас «Театру Тіней», середньовічна музика і танці, літературний перформанс, лицарські турніри, бойовий гопак.

Вони також матимуть нагоду ознайомитися зі зразками старовинних та реконструйованих обладунків, спробувати свої вміння у стрільбі з луку, повправлятися в катанні на конях

Завершиться свято фаєр-шоу театру «Паладин», яке відбудеться на літній сцені парку при замку Синявських та молодіжною дискотекою.

13 червня у с.Стіжок Шумського району пройде Міжобласний мистецько-краєзнавчий фестиваль «Братина».

В рамках Фестивалю проводиться й конкурс сучасної української пісні та співаної поезії «Гремислава».

З нагоди початку святкувань о 10 годині розпочнеться святкове богослужіння у храмі Святої Трійці (ХІП-ХVІ ст..) на Даниловій горі.

Поблизу церкви розташується ярмарок фольклору та ремесел. Тут же проведуть й книжковий круглий стіл, а о 12.30 год. - фестивальні виступи учасників, гала-концерт переможців та дипломантів конкурсу „Гремислава”.

 

 

 

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.