Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

«Це настільки круто, що цей пост буде українською мовою :)», - пише відомий російськомовний блогер Олександр Равчев.

Цього року блогери України нарешті отримали можливість брати участь в одному з найбільших конкурсів з блогерства - the Bobs. Його організатором є Deutsche Welle.

В рамках цього конкурсу визначають 6 кращих світових блогів, блогерів та громадських ініціатив, а також 28 переможців у кожній країні-учасниці. Участь у конкурсі беруть класичні блоги, мікроблоги, та інформаційні кампанії.

6 головних номінацій (призи журі та користувачів)

Найкращий блоґ

У цій категорії обирається блоґ, форма та зміст якого спрямовані на підтримку й захист прав людини, стимулювання та просування відкритої дискусії на актуальні й суспільно важливі теми.

Найкраща інновація

Нагороджується рішення для програмного забезпечення або інтернет-платформа, на якій представлено технологію, що сприяє суспільним змінам та підтримує участь людей у демократичних процесах.

Найкраща громадська кампанія в соціальних медіа

У цій категорії нагороджується ініціатива, котра зразково використовує соцмережі та інші цифрові інформаційні технології для зміцнення демократії, свободи та прав людини. Комерційні рекламні й маркетингові кампанії до участі в конкурсі не допускаються.

Приз організації «Репортери без кордонів»

У співпраці з організацією “Репортери без кордонів” цим призом нагороджуються непересічні блоґери, які роблять значний внесок у підтримку вільного висловлювання думок.

Приз Global Media Forum

Тема цієї номінації змінюється щороку. Цьогоріч ми хочемо відзначити сайти, які опрацьовують тему викликів глобальної економіки. “Майбутнє зростання – економіка, цінності та медіа” – головна тема наступної конференції Deutsche Welle Global Media Forum, яка відбудеться 17-19 червня в Бонні.

Найкреативніший і найоригінальніший

У цій категорії розшукуються веб-сайти, де креативно і у розважальній формі розмірковують на серйозні теми. У фокусі – новаторський та несподіваний підхід до суспільно важливих тем. Особливу увагу звертаємо на візуальне та мистецьке оформлення.

Кожен може запропонувати своїх претендентів на участь у конкурсі. Я особисто запропонував трьох претендентів:

Найкраща  громадська кампанія в соціальних мережах – «Волю Павліченко».

Найкращий мікроблог – тернопільській громадський активіст, твіттер-лобіст української мови та просто класний дядько @khanasV

Найкращий блог – донецький Франкенштейн.

Про це повідомляє politiko.ua

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.