Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Офіційно, мер Тернополя ще не був у вищеназваних країнах, окрім Польщі.

Міжнародна поїздка до країн Європи (Польща-Німеччина-Чехія-Австрія-Словаччина-Угорщина) відбудеться 30 липня-6 серпня цього року у рамках співпраці Всеукраїнської молодіжної громадської організації “Серце до серця” з польською благодійною організацією “Серце до серця”, Державною службою молоді та спорту України, Українським державним центром позашкільної освіти. Про це повідомляє офіційний сайт Тернопільської міської ради.

Поїздку організовують для впровадження міжнародних молодіжних програм, розвитку молодіжного волонтерського руху, ознайомлення з культурною спадщиною зазначених країн.

Вартість поїздки – 270 євро (проїзд, проживання у готелях, одноразове харчування, оглядові екскурсії, організаційні витрати на оформлення візи).

Запрошують представників обласних, районних, міських держадміністрацій, співробітників, учнів професійно-технічних, вищих медичних навчальних закладів, лідерів молодіжних, дитячих громадських і благодійних організацій, засобів масової інформації медичного профілю тощо.

Перелік необхідних документів для оформлення Шенгенської візи необхідно надсилати кур’єрською службою на адресу Українського державного центру позашкільної освіти (кабінет 302 а) до 18 липня 2011 року (01021, м. Київ, Кловський узвіз, 8). Деталі за тел.: 093-304-51-65, 067-404-77-98.

P.S. Певна доля  іронії в заголовку тому, що знаючи «пристрасть» нині діючого міського голови Тернополя, свободівця Сергія Надала, до закордонних вояжів, які офіційно трактуються як «пошук інвесторів» або приватні поїздки, «ТТ» й акцентує увагу на цьому факті. Побачимо і повідомимо, чи медики з Тернополя самі, без мера, поїдуть до Європи…

Коментарі  

 
+1 #1 Северин..... 14.06.2011 21:40
пусти діда до влади..(Надала та гоп продажну псевдо-Свободу)
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.