Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У м. Охтирка на Сумщині більше 10 прихильників партії "Свобода" на чолі з нардепом Ігорем Мірошниченком зруйнували пам’ятник Володимиру Леніну.

Як повідомляє сайт МВС у суботу, депутат особисто заліз на монумент, почепив трос, а далі за допомогою вантажівки споруду було завалено.

На численні попередження міліції про вчинення порушниками хуліганських дій учасники акції не звертали уваги. Спроби правоохоронців припинити порушення порядку завершилися тим, що вантажівка була скерована у бік стражів порядку.

Міліція затримала усіх учасників подій і доставила до Охтирського міськвідділу. Серед них місцевих жителів не було, проте багато приїхало з Києва, є серед учасників акції й раніше судимі.

За фактом хуліганських дій працівники міліції розпочали кримінальне провадження згідно із ст. 2МВС підкреслює, що "декотрі народні обранці, користуючись своєю "депутатською недоторканістю", проявляють повну зневагу до Закону та втягують звичайних громадян у протиправну діяльність, за яку їм потім доведеться відповідати.96 КК України "хуліганство".

Примітка ТТ. Нагадаємо, нещодавно в Тернополі інший нардеп-свободівець Михайло Головко також «бушував», але з податківцями, перешкоджаючи їм у перевірці компанії «Мрія».

Як можна зрозуміти з цих всіх повідомлень, тепер тим, «хто були ніким», але тепер отримали статус парламентарія, а отже недорканість, стало «море по коліна. Але для чого вони втягують в загалом протиправні дії, ну так це визначає законодавство, рядових своїх однопартійців?

  alt  

alt

 

Коментарі  

 
+1 #1 сумчанин 17.02.2013 10:24
Цікаво, що місцеві жителі питання про памятник не піднімали. Їх хвилює зовсім інше зараз. Але знаходяться хворі на голову, які вважають,що краще знають що саме потрібно іншим. Прикро й те, що цей дешевий та брутальний піар знайде своїх таких же хворих поціновувачів.
Україна - єдина, й клоуни в ній схожі.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.