Нове на сайті:
У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал На Тернопільщині СБУ ліквідувала чергову схему втечі за кордон, яку організував військовослужбовець місцевої бригади

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

В Тернополі у суботу на набережній ставу відбувся масовий захід, який мав гучну назву «день зими» (свідомо пишемо з маленької букви назву цього «фесту»)

Спільного з минулорічним аналогічним заходом було мало. На «острівку закоханих» рекламувалася та ж компанія, яка заплатила міськраді, було значно менше підприємців, які погодилися вести торгівлю продуктами харчування та сувенірами.

Їздили коні, один юнак чеканив пам’ятні монети, літала цікава штука над ставом, небезкоштовно звісно, люди лазили на слуп за ковбасою й горілкою і тому подібне.

А ще тернопільські  школярі, яких «зігнали» відповідним розпорядженням чиновників-владоможців, ліпили сніговики зі снігу, який до купи ліпитися не хотів (вибачаємося за тавтологію), бо на дворі було морозно.

Але вони, діти,  молодці і наша думка така: найкреативніший - від Тернопільського технічного ліцею (фото 1), найтематичніший від станції юних техніків (фото 2) і найпатріотичніший від ЗОШ №24 (фото 3)

Вернемося до буденності. На жаль, суттєво цьогорічний день зими від минулорічного відрізнявся тим, що не було багато «сільських» деревяних виходків (це іронія)...

А був тільки … один (це реальність), до якого стояли постійно черги з дітей, жінок, чоловіків (на фото).

    

Влада Тернополя, як організатор «свята», знову не спромоглася забезпечити гостей заходу елементарними біо-туалетами. Як жартували люди - власники таких клозетів не мають ж стільки прибутків, а значить і на відкати, як торгаші шашликами і спиртним.

Ну вперто Надал і його «високопрофесійна» команда ганьбляться на потрібному, зате нарід мав змогу вдосталь попити горівцуні, глінтвейну тощо.

До слова, більшість підприємців, які торгували продуктами бджільництва, шашликами і надавали інші послуги, були НЕ з Тернополя.

Про що це свідчить?

На нашу думку тільки про одне – ті, хто вже співпрацював з «організаторами свята», вельми неохоче роблять це знову. А підприємці з інших міст, сіл Тернопільщини і навіть з областей, банально не знали про неофіційні «побори».

Тепер знатимуть.

Тож не дивно, що з кожним роком так званий "день зими" все більше ігнорують бізнесмени і все менше стає відвідувачів такого «дійства».

А тому сміливо можна прогнозувати, що у 2014 році такого заходу може взагалі не бути. Або буде «пшик».

Не хочемо наврочити, але згадаєте ці наші слова…

P.S. Випереджаючи закиди можливі, що ТТ пише щось знову негативно, зазначимо – автор цих рядків також відвідав захід з родиною, попили глінтвейну від «Шинка», попоїли ковбаски і лавашу з м’ясом від «Буфету» (шашлика не брали, бо як патріоти міста хотіли дати заробити тернополянам, а таких не знайшли), купили медового напою від волинян і один з нашої компанії, найсміливіший, чи точніше – морозостійкий, політав над ставом та парком «Топільче»...

«Тернопільський тиждень»

Нагадаємо, як все було колись

А На відміну від інших сайтів, ми покажемо і розкажемо, як в Тернополі зганьбили День Зими (з фото, звісно)…

фото 1

                 

фото 2

         
          

фото 3

         
          

 

 

 

 

Коментарі  

 
-1 #10 Микола. 19.02.2013 06:30
свято було видовищиним і красивим. кожен шукає свій позитив.
Цитувати
 
 
+7 #9 Надалко 17.02.2013 21:11
і які це сайти, "колего". які відкрив і фінансує мер тернополя? кажіть
Цитувати
 
 
-2 #8 Галя 17.02.2013 20:20
А я взагалі вважаю-що на озері не варто проводити,бо досить холодно і не п'яним там нема що робити.А я спиртне вживаю не часто і вибірково-принаймні глінтвейни з невідомих мені інгредієнтів споживати не ризикую.Краще було в парку.
Цитувати
 
 
-2 #7 колега 17.02.2013 19:19
підтримую, кожен має мати свою думку і своє бачення, а стосовно які сайти надала, то скажу так, оскільки знаю стопроцентно - минулого року мер почав фінансувати як мінімум три створені сайти, і цього року ще два, він готується до 2015 року. От вони його і хвалять постійно, то ж датикхи як славко і петро івнанович - читайте саме ці сайти і отримуйте задоволення :lol:
Цитувати
 
 
-1 #6 свідок 17.02.2013 17:59
а я згідний з сайтом, нічого грандіозного вчора небуло, жодної оригінальної "фішки", все відбулося на рівні райцентру якогось, а люди прийшли просто подивтися і прогулятися і стопочку перекинути, чим хвалитися? тим що організували? ну так має влада чимось очі замалювати народу при такій кількості проблем в тернополі і такому розкраданні землі, чого накидатися на тихї, хто не написав як всі? так би гавкали на те, що начальники управлінь міськради собі ділянки беруть навіть не ховаючись з апідставними особами, хамство рідчайше, знущання з тернополян прямо брутальне
Цитувати
 
 
-3 #5 ред. ТТ 17.02.2013 16:58
дякую всім за відгуки, але в кожного - власна точка зору, яку ми і даємо можливість висловити, стовно туалетів біля острівка - надішліть фотодоказ цього, бар назарія не рахується, бо 90 відсотків тих хто був на святі, не знають про це, і ще - факт в тому що людей і підприємців було чи не втричі менше ніж торік, і більшість з них не МЕШКАНЦІ ТЕРНОПОЛЯ, а з районів і з інших областей (бізнесмени), так що не треба ля-ля. А наостанок - щось ви плутаєте, в попередні роки були подібні свята, але у парку Відродження - з тогрівлею, концертами тощо...
Цитувати
 
 
+1 #4 Славко 17.02.2013 15:28
Шановні істеричні журналісти-редактори сайту "ТТ", ви прогляньте новини про Свято Зими на інший сайта і можливо зрозумієте, що у вас якісь проблеми з світосприйняття м. Чи може ви вважаєте, що ВСІ інші новинні сайти (ЗЗ, Доба, Погляд) - це сайти Надала? :)
Цитувати
 
 
+2 #3 Петро Іванович 17.02.2013 14:04
"А тому сміливо можна прогнозувати, що у 2014 році такого заходу може взагалі не бути. Або буде «пшик»". Ай-на-на! А ти знаєш, що пацани зі "Свободи" тримають базар! Якщо скажуть, що буде свято - значить буде. Своїх піднапряжуть!
Мені свято сподобалося. Звичайно, далеко не все ідеально, але коні бігали, сноубордисти змагалися, кулі і мотопараплан літали. "Літала цікава штука над ставом" - тобі не соромно таке писати і не поцікавитися, як воно називається?
Згадай попередні роки, коли на озері взагалі нічого не проводили. Ти цього хочеш? Тобі б тільки позлорадствуват и! Ти своїми статтями ганьбиш не тільки Надала і міську раду, а й усіх, хто долучився до організації та, проведення свята, а також усіх тих, хто прийшов туди, в тому числі й мене! Тобі давай тільки хліба, горілки і видовищ! Ти ж сам там був і грошенят чимало залишив! І ще незадоволений!
Цитувати
 
 
+2 #2 Петро Іванович 17.02.2013 13:56
Головний принцип редактора - когось чи щось обісрати на своєму сайті, і зробити собі сумнівну "славу". У даній статті - жодних доказів, лише власні судження. А судження у нього - все кругом погано, і тільки погано.
Кажеш, підприємці не з Тернополя. Мовляв, наші втомилися від поборів. Якби з підприємців з інших міст і сіл почали б вимагати побори - вони би просто розвернулися і поїхали додому, бо торгувати, з урахуванням доїзду, стало б невигідно. Є докази - публікуй!
Цитувати
 
 
+2 #1 Славко 17.02.2013 12:32
Навіщо обманювати? Були тернопільські підприємці з шашликами!!!
І свято одне з найліпших з усіх Свят Зими!
Чи може автор статті може описати ліпші? А ну розкажіть будь ласка!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.