Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Розлад у спокійну течію засідання сесії міської ради 15 лютого внесла нашоукраїнка Наталія Карпишин.

Жінка, яка стала депутатом на мажоритарному окрузі, спізнилася, а тому не змогла виступити тоді, коли розглядали і ухвалювали питання №78. Тоді йшлося – “Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1050 га за адресою: вул. Проектна Світлані Іванівні Патрик.

Як виявилося, Наталію Карпишин цікавило, на якій підставі людині, яка не проживає у мікрорайоні “Пронятин” і має житло в сусідньому селі Біла та кілька магазинів у Тернополі, надають ось так просто землю для ведення садівництва.

- Я у 2010-му зверталася до міської влади, аби виділили ділянку для сироти, у 2011-му просила за землю для багатодітного батька, який сам – сирота, а тепер виховує шестеро дітей, – розповідає вона. – Але досі ці питання не вирішені.

Начальник відділу земельних ресурсів Віктор Кібляр тоді повідомив депутату, що отримати ділянку для ведення садівництва може кожен громадянин, який ще не скористався таким правом, відповідно до земельного законодавства. Тобто якщо можливість надати таку землю є.

До слова, з’ясувати, хто ту ділянку на Проектній отримає, пані Карпишин попросили виборці з її округу. Адже там люди хотіли облаштувати спортивний майданчик.

- Я розумію, що ми тут об’єдналися проти грізнішого ворога, але може, варто у міській раді створити опозицію? Не опозицію заради опозиції, а заради того, щоб відчувати відповідальність перед виборцями, – каже вона. – Бо міська влада не перший рік роздає землю у Пронятині на різних підставах. А сам мікрорайон постійно ходить з простягнутою рукою! Якби ми одну-дві ділянки продали, то вже давно у нас була б нормальна дорога, повідомляють “20 хвилин

      

На фото: Сергій Надал та Ігор Турський

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.