Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Прес-служба мерії пояснила, що Надал краще за всіх знає, як заповнювати декларацію.

Мер Тернополя Сергій Надал за 2010 рік заробив лише 70 963 грн. Про це, посилаючись на копію декларації про доходи, повідомило інтернет-видання «Про все».

У 2010 році Сергій Надал отримав 66 тисяч 318 гривень зарплатні (треба врахувати, пан Сергій зарплатню мера почав отримували лише з 30 листопада, коли прийняв присягу). Окрім того, мер Тернополя отримав 4 645 гривень страхових відшкодувань. Дружина мера Олена мала значно успішніший рік у фінансовому плані. Загальна сума її прибутків становила 1 мільйон 154 тисячі 287 гривень. Що цікаво, зарплатні пані Олена отримала лише на 20 215 гривень.  Решта суми – 1 мільйон 134 тисячі  66 гривень – це матеріальна допомога.

Прес-служба міської ради прокоментувала для «Номер один», звідки дружина міського голови Тернополя торік отримала мільйон матеріальної допомоги: «Сергій Надал як людина, яка 16 років пропрацювала у податковій службі, краще за всіх знає, як правильно заповнювати декларацію про доходи. Матеріальна ж допомога у розмірі 1 134 066 грн. є оформленням права власності на об’єкти нерухомості».

Має у власності мер квартиру, щоправда невелику – лише 12 кв. м, але він там не проживає. З дружиною і донькою Сергій Надал живе в селі Байківці, що під Тернополем. Площа їхнього будинку, яким володіє дружина, займає 399 кв. м. На утримання майна мер заплатив 10 тисяч гривень, а пані Олена – 16 тисяч.

Також міський голова має автомобіль «Мітсубіші Паджеро». Рахунків у банку ні мер, ні його дружина не мають

Коментарі  

 
-1 #2 Андрій 17.06.2011 11:06
Моя бабця каже в таких випадках одне: "Мені байдуже, хто і на що живе та як заробляє. Головне - щоб і людям добре було". Місто почало розвиватися - хай поступово, але хоч якісь зрушення. За попередньої влади було глухо, неможливо було зрушити з мертвої точки. І людей ніхто не слухав. А тут - громадські ради, особисті прийоми. Хтозна, може буде вже порядок у Тернополі. Майте стримок, як каже моя бабця.
Цитувати
 
 
+6 #1 Северин..... 15.06.2011 17:44
"даун-дауном" а касу лупить..
от Вам шановний воборець нові "патрійоти"
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.