Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Коли ЗМІ, які регулярно критикують діючу владу в Тернополі, пишуть щось негативне про дії Сергія Надала і його команди, це свободівцями сприймається як суцільна «джинса», «замовлення» і т.п.  І вони аж «захлинаються», відстоюючи таку свою думку в коментарях, листах тощо. Але вже коли ЗМІ, які є власністю окремих свободівців починають критикувати Надала чи міськраду, думаємо, такий факт мав би примусити задуматися тих же чиновників.

Днями сайт ЛьвівТернопіль щоденно, який за нашою інформацією належить одному нерядовому тернопільському свободівцю, описав свої враження від так званого «дня зими»

Ріки алкоголю неподалік дитячих конкурсів, запах страв на вогні, змагання сноубордистів, а ще пан мер із кількома невідомими чоловіками за спиною – усе це ви могли побачити на Тернопільському святі зими.

Усе як завжди із запізненням: обіцяного старту о 12: 00 не відбулось. Мабуть, чекали на пана Надала, який тим часом прогулювався ставком із Леонідом Бицюрою та роздивлявся снігові скульптури поблизу острівка закоханих. Дивно, але їх супроводжувала охорона. Чого боїться обраний народом, що від народу бережеться?
До речі про снігові скульптури, що розташувались на ставку ще з 14 лютого. Прикро, але такі чудові витвори зимового мистецтва уже встигли споганити вандали: відірвані носи у казкових тварин, Сніговій Королеві підбили око, а скульптуру лева і взагалі хтось справляв «нужду»…

Десятки варіацій сніговика: кожна Тернопільська школа мала змогу подарувати ще більше зимового настрою усім відвідувачам парку ім. Шевченка. Діти та їх вчителі серйозно поставились до завдання, тому їхні сніговички були неймовірно оригінальними, наповненими українським колоритом. А теплі усмішки дітей і їхня гордість за свої чудові витвори зимового мистецтва піднімали настрій усім навколо.

Як і завжди під час масових дійств, усі тротуари були заповнені наметами та столами, що прогинались від дешевих китайських брязкалець та сувенірів. Також було багато бажаючих спробувати свої сили у постійних іграх (попади м’ячем у пляшку, підтягнись 10 разів на турніку, що обертається і т. п.), проте безпрограшними такі забави є лише для їх власників.Піднімав настрій тернополянам ще до офіційного відкриття Дня зими «Оркестр волі».

Проте будь-яке свято закінчується, а робота для двірників починається. Неймовірна кількість пляшок, обгорток, пластикових стаканів, недопалків. Тернополяни навчились розважатись, проте іноді здається, що вони досі не навчились любити своє місто та цінувати чистоту.

      

 

 

Коментарі  

 
0 #1 цікаво 20.02.2013 12:33
а кому той сайт належить? Бо так само як і ТТ кидають какашки і на міську раду і на обласну.Хіба комусь з львівських свободівців?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.