Нове на сайті:
У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал На Тернопільщині СБУ ліквідувала чергову схему втечі за кордон, яку організував військовослужбовець місцевої бригади

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Будівництво міської ратуші за аналогом популярних сьогодні у Європі та світі – City Hall -ів є першим етапом якісних архітектурних змін у Тернополі. Над пошуком ідей просторового та образного вирішення майбутньої адміністративної будівлі міськради пів року працювали архітектори та урбаністи з різних міст України та Європи. Першочерговим завданням архітекторів був пошук основних критеріїв майбутнього проекту міської ратуші (City Hаll) за чотирма базовими принципами: прогресивний архітектурний стиль, сучасні будівельні матеріали, середовищний контекст, символічні та ідеологічні параметри міста і держави загалом.

Історично ратуші вирізнялись з-посеред іншої забудови міста, оскільки в них розташовувалась міська влада. Сучасні Ратуші – City-Hall-и у світі – це в першу чергу адміністративні будівлі відкритого типу. Вони пов’язані з історичним центром міста та поєднують і громадсько-адміністративну, і видовищно-культурну функції.

Ще у червні минулого року у Тернополі відбувся Міжнародний архітектурний семінар «Новий громадський форум м. Тернополя» (організований Тернопільською міською радою спільно з НУ «Львівська політехніка та Дрезденським технічним університетом).

Архітектори з Німеччини та України готували проекти, використовуючи передовий досвід європейських міст. Саме тоді стало зрозумілим, що необхідне будівництва сучасної Ратуші у нашому місті. За словами координатора форуму, архітектора Богдана Гоя, у Тернополі однією з першочергових проблем є складність співпраці міських чиновників з тернополянами, причиною чого є відсутність єдиного місця, де б мешканці міста могли швидко та комфортно вирішувати свої буденні проблеми.

«На даний час у Тернополі міська рада знаходиться у колишньому штабі артилерійського полку, що не може бути пристосованим для цієї функції. А міські служби розкидані по всьому Тернополю. Будівництво нової міської Ратуші вирішить цю проблему. Робота її повинна бути повністю прозорою, що безумовно слід відобразити в її архітектурному образі: подібного в Україні ще немає. А сесійна зала, де засідатимуть депутати, повинна бути відкритою для людей – як в німецькому Бундестазі», - зазначив Богдан Гой.

За словами міського голови Тернополя Сергія Надала, нова міська Ратуша це не просто місце для чиновників, а установа відкрита для громади міста.

    

 

Коментарі  

 
+1 #3 Андрійко 27.02.2013 20:20
це дійсно який долбанутий славко, від нього аргументи як від барабану відскакують, видно що бот який певно навіть в місто не вибирається із-за компа, бо інакше би бачив як в маршрутках колеса відлітають, що з машинами робиться, а - телепень
Цитувати
 
 
-3 #2 Славко 27.02.2013 20:04
Автор статті напевне хотів би щоб Тернопіль був забиченим селом. :)
Цитувати
 
 
+2 #1 Андрійко 27.02.2013 18:53
це звіздєц, а не мер, клоун і все тут
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.