Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тепер для мера стало «відкриттям» те, що на території комунального підприємства будується завод

Не знаємо, чи дійсно у нас в Тернополі такий необізнаний міський голова, який про новини в місті дізнається від ЗМІ (нещодавно Надал журналістам ІНТБ заявляв, що йому нічого невідомо про бар у Палаці спорту, хоче інше відео цього ж телеканалу, відзняте дещо раніше, зафіксувало зовсім інші слова мера), чи він так лукавить, але мер знову «інтебешникам» на камеру повідомив, що йому нічого не відомо про будівництво на території комунального підприємства заводу з виготовлення асфальту.  

Хоча, згідно з рішенням виконавчого комітету, ще 15 квітня цього року влада зобов’язала підприємство «Міськшляхрембуд» безкоштовно віддати частину свого майна. А це – асфальтований майданчик площею 20 сотих, який знаходиться у селищі міського типу Велика Березовиця. Ця територія вже забудована – на ній змонтована нова конструкція. Та мер міста дізнався про будівництво від журналістів.

Сергій Надал, міський голова: «Я взагалі від вас вперше чую про такий завод. Необхідно сказати, що всі ремонтні роботи в Тернополі ведуться з використанням асфальту, який сьогодні виробляє комунальне підприємство «Міськшляхрембуд». І виключно цей асфальт іде на ремонт доріг у Тернополі».

За словами фахівців, для будівництва нової споруди необхідно пройти тривалу процедуру з виділення земельної ділянки. Депутат Тернопільської міської ради і член постійної комісії з питань контролю за використанням комунального майна Тарас Юрик вважає, що передача заасфальтованого майданчика – це спроба уникнути паперової тяганини з виділенням землі.

Тарас Юрик, депутат міськради: «Обійшли шляхом видачі нібито частини комунального майна, яке йменувалося асфальтом. І таким шляхом обійшли цілу процедуру, яка мала бути застосована в даному випадку. Воно би тривало кілька місяців. Тим більше, воно би мало досить серйозне публічне висвітлення, тому що воно пішло б на сесію, його б обговорювали депутати, воно би мало відповідний розголос. А для того, щоб уникнути і розголосу та всіх різних моментів, які могли би потягнути за собою не вирішення в результаті цього питання, пішли простішим, але незаконним шляхом, як на мене».

Що це за споруда, чи законно вона там змонтована і чому міський голова Тернополя Сергій Надал про неї нічого не знає – наразі невідомо, повідомляє ІНТБ.

Коментарі  

 
+4 #4 Сергій 20.06.2011 09:58
Крадуть і не червоніють - деребанять місто, а народ мовчить!
Цитувати
 
 
+6 #3 антон 18.06.2011 15:19
та надал просто косить "під дурачка" - не знаю, не бачив, не чув, але здоровий глузд каже - нічого в місті без відома мера відбутися не може
Цитувати
 
 
+8 #2 Северин..... 18.06.2011 12:46
Більш брехливих чим "дауни" із псевдо-свободи та Надала годі і найти....
що хотів тернопольський виборець те і має!!!!
Цитувати
 
 
+7 #1 vic 18.06.2011 10:22
Пісєць крадьотся і Тернополем.(с)
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.