Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Про те, що міська влада на чолі з мером Сергієм Надалом ділить тернопільських журналістів на "своїх" та "чужих" відомо всім.

І "Тернопільський тиждень" повідомляв про це неодноразово.
Спочатку мер міста в робочий час запрошував медійників на каву, але нікому не було відомо, за яким принципом проходив відбір запрошених.

Потім міський голова вперше вирішив подарувати на день журналіста різні подарунки, при чому ціна найдешевшого складала 30-50 грн., а найдорожчого (фотоапарат отримала редакція міського часопису "Тернопіль вечірній") - близько 7-8 тис.грн.

Ще одним сюрпризом для окремих журналістів стала поїздка в Польщу за рахунок керівників ЖЕКів.

ТТ про це також повідомляв, але нас в той час типу "колеги" звинувачували у брехні...

Лише згодом всі дізналися про це з новинного репортажу ТВ-4.

І зясувалося, що ТТ вкотре написав ПРАВДУ про те, як Надал і його команда "купляють" місцеві ЗМІ задля лояльності до себе, возячи їх навіть у закордонні вояжі. Використовуючи при цьому гроші платників податків...

Але то минуле.
Схоже, естафету співпраці з "улюбленими" (читай: потрібними) журналістами перейняв радник міського голови Максим Черкашин.

Загальновідомо, що під його наглядом реалізовується проект "Студентська столиця", (який має хоч трохи, хоч в молодіжному сегменті електорату Тернополя,  ну так думають Надал і його молоді помічники-радники), "наростити м'язи" до 2015 року та забезпечити електоральну підтримку Надалу на наступних виборах міського голови серед молодіжного середовища.
Про цей сайт та його наповнення ми ще готуємо матеріал (бо студентські розбірки редакторів-дівчат нехай собі тривають, а зараз ми про речі серйозні – прим.
ТТ), але вже сьогодні неозброєним оком видно, що так звані "ексклюзивні" новини з'являються на цьому сайті від тих, хто добре орієнтується в інформації, що циркулює міською радою.

А це вже "смердить" заангажованістю і спробами владної структури лобіювати інтереси певного ЗМІ, яке навіть не є комунальним!

Вдумайтеся в це???...
Наприклад, новина про ЖЕК, з яким ось-ось мають розірвати угоду, з'явилася саме на порталі "Студентської столиці"
(http://studentscapital.org/news/250-z-zhekom-na-iakyi-naibilshe-skarzhylys-ternopoliany-os-os-rozirvut-uhodu).

Аналогічно з'явилася новина про реконструкцію фонтану на бульварі Д.Галицького (http://studentscapital.org/news/286-u-ternopoli-na-skhidnomu-z-iavytsia-fontan).

Зрозуміло, що внутрішня інформація про те, чого ще не сталося, може іти виключно від обізнаних у намірах мера міста.

А раднику це взнати простіше-простого.
Виходить, що суспільно важлива інформація органом місцевого самоврядування для широкого загалу замовчується, натомість подається вона для "вибраних" журналістів, таким чином штучно піднімаючи рейтинг читабельності сайту.

От вам і конкуренція...

От вам і відкритість влади...

І для чого тоді десятки тисяч гривень бюджетних коштів давати на ОФІЦІЙНИЙ ПОРТАЛ міської ради Тернополя?

"Тернопільський тиждень"

     alt    

 

Коментарі  

 
-1 #4 Студентка 01.03.2013 15:15
Просто дітки побачили, що їхні "онаністи" і "студенти-кріпаки" викликають лише сміх, соромно, видно, стало та й пішли до "старшого барата" за інфою. Що вони самі можуть зібрати? подачки погляду?? Не смішіть!! Раніше це була жовта преса, а тепер стала пресою "облизувальною"(їх же словами).
Цитувати
 
 
+2 #3 ред.ТТ 01.03.2013 13:17
так ВасильОк, ТТ або сам шукає інформацію, або нам її зливають, а не приносять на тарілочці посадовці, а саме це смердить упередженістю, бо інші ЗМІ деякі навіть офіційних коментарів добитися не можуть від тих же посадовців :P
Цитувати
 
 
-3 #2 ВасильOk 01.03.2013 13:10
Нє Міша, коли зливають для ТТ то інформація пахне, а для інших - смердить :-*
Цитувати
 
 
-3 #1 Micha 01.03.2013 10:13
а що поганого в тому, що молоді журналісти шукають інформацію? ви би так само могли.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.