Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Політрада партії «Наша Україна» виключила за дії, спрямовані на розкол партії, сімох членів «Нашої України». Відповідну заяву зробила прес-секретар партії Ірина Ванникова.

Зі слів Ірини Ванникової, 64 голосами було прийнято рішення про виключення зі складу партії колишнього голову політради Сергія Бондарчука, голову Київської міської організації Андрія Ніцоя, Юрія Макуху, голову Тернопільської обласної організації Петра Мандзія, представника Чернігівського відділення Ганну Кияшко, представника Кримської організації В’ячеслава Хмеловського і представника Харківської організації Сергія Курінного. При ухваленні цього рішення одна людина утрималася, дві – проти.

У коментарі «Номер один» Петро Мандзій розповів, що дана ситуація сталася через те, що вожді керують партією самі по собі, а рядові партійці живуть своїм життям і верхи ними не цікавляться.

– На політраді її голова Сергій Боднарчук звернув увагу на те, що лише ближче до парламентських виборів очільники партії звернули увагу на осередки в регіонах. На що йому відповіли: «Ми знаємо, коли треба займатися обласними осередками». Такого не може бути, адже партія – це живий організм, який навіть у міжвиборчий період повинен проявляти свою активність, – зазначив Петро Мандзій.

Також Бондарчук, за словами Петра Мандзія, дорікнув голові партії, що людям, які працювали на останніх виборах від «Нашої України» у виборчих комісіях, не виплачено 80 млн. грн., а також те, що з рахунків партії зникло 200 млн. грн., при тому що доступ до них мали тільки перші особи «Нашої України». Не в останню чергу через такі висловлювання Бондарчука позбавили партійного квитка.

Зі своєї сторони Петро Васильович зазначив, що Тернопільська обласна організація «Наша Україна» практично не має боргів.

– Своїми силами, хто тисячею гривень, хто десятьма тисячами, ми виплатили майже всі борги по заробітній платі, оплаті своїм активістам і членами ТВК. Також закрили борг у сумі 280 тис. грн. перед Пенсійним фондом. Своїм людям ми можемо прямо дивитися у вічі, адже не «кинули» своїх партійців, як це було в інших регіонах і на рівні партійного штабу. Про це відкрито говорилося на засіданні політради, але не всі це хотіли слухати, – зауважив Петро Мандзій.

На сьогодні, за словами пана Петра, «Наша Україна» – це партія чотирьох людей – Ющенка, Ванникової, Руденко та Ропотенка.

– Хоча в мене особисто немає неприязні до цих людей, але я стою на принципах, що «Наша Україна» – це не власність Ющенка чи Мандзія. Це громадська організація, в якій люди можуть висловлювати свою думку, дискутувати, приймати компромісні рішення. Люди мають почуватися людьми, а не сліпо слухали вождів, а ті просто душать рядових партійців, вирішують за них, як вони мають думати, – заявив Петро Мандзій.

Як би там не було, але роботу тернопільського осередку «Нашої України» Петро Мандзій оцінює позитивно, адже Тернопільщина поряд із Львівщиною має найбільше своїх представників у районних (245 депутатів) і міських (до 50 депутатів) радах.

На завершення Петро Васильович додав, що здорові сили в будь-якому разі переможуть, і кожен, в тому числі і він (вже як екс-голова Тернопільського осередку) знайде свою політичну нішу. Якою вона буде? Цю інформацію Петро Мандзій пообіцяв повідомити «Номер один» через кілька тижнів…

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.