Нове на сайті:
Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Пам’ятник гетьману Мазепі планують звести в Тернополі, неподалік львівської брами, яка буде на Дружбі. Колись на тому місці стояв танк.

Про це розказав міський голова Тернополя Сергій Надал в ефірі Ух-радіо. 

- Відродження Львівської брами – це відновлення тих історичних цінностей, які були в Тернополі і на західній Україні. Тернопіль славився тим, що тут були знакові об’єкти на в’їзді в місто. Так, на в’їзді зі сторони Львова була Львівська брама, на виїзді на Хмельницьк – була Подільська ратуша. Це потрібно відновити, бо ці об’єкти були зруйновані підчас Другої світової війни, – зазначив Сергій Надал.

За його словами, Львівська брама – має бути однією з візитівок Тернополя, пише Доба

-  Також багато років говориться про те, що Тернопіль повинен мати якийсь пам’ятний знак гетьману Мазепі, і це має бути в єдиному комплексі. Там повинна бути паркова зона, місце для відпочинку тернополян, і там же має бути збудований пам’ятник гетьману Мазепі.

Примітка ТТ.  Раніше вже деякими ЗМІ поширювалися чутки, що на місці танку має бути «МакДональдс». Згодом – ще дурніші. 

Віднедавна після чергового "піаршедевру" про Тернопіль і "досягнення" нинішньої влади Тернополя на 5 каналі всі дізналися, що там, на "Дружбі", таки буде торгово-розважальний заклад під  назвою "Львіська брама". Правда, проект якийсь футуристично-нереальний і архітектурно дивний. Але то таке.

Та чомусь ніхто не задавався питанням – а  з якої «радості» би Надалу і міськраді витрачати мільйон гривень з й так пустої казни міста на облаштування території для якогось «лівого» інвестора?

А ні, свободівці певно вірять, що то мер і його побратими так дбають про місто.

Хоча, звісно, це все нісенітниці.

А правда в тому, що на місці, де колись був танк, дійсно постане торгово-розважальний центр. Але фінансуватиме і буде його власником не закордонний чи іногородній інвестор, а наш один місцевий багатій-«патріот», який вже має спільні «бізнесові інтереси» з нашим міським головою (і, до слова, зараз триває будівництво ще одного їхнього спільного проекту в іншому районі Тернополя, та про це іншим разом - прим.ТТ)

Про що Сергій Віталійович, звісно, скромно замовчує. Вгадайте – про кого мова? (ТТ, звісно, має відповідь на це питання, але нам цікаві і міркування наших читачів, то ж якщо маєте варіанти – пишіть в коментарях, але без матюків-:))

Чи ви дійсно вірите, що мільйон гривень з бюджету міста витратила б наша націоналістична, ну так вона себе називає, влада на те, щоб полегшити життя іноземцям чи "чужакам" навіть за "винагороду" і віддати їм такий ласий шматок в густонаселеному мікрорайоні Тернополя?

Якщо вірите – то ви, звісно, ну не «лохи» може й, але наївні це точно…

На фото: так є зараз ...

     alt     

... а так може бути, хоча й не факт...

alt

 

 

 

 

Коментарі  

 
-1 #1 Олька 05.03.2013 06:15
класно вигялядає. сучасно і стильно. хай ліпше воно буде, як мають собаки там на сонці плодитися
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.