Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Цікаву версію про те, чому останнім часом так скандально поводяться на Тернопільщині тягнибоківці, для ТТ повідав один з полтиків, свободівець, який не входить у так звану «групу Кайди». Із зрозумілих причин ми не вказуємо його імя.

Зараз про Олексія Кайду ми читаємо переважно позитивну інформацію. Наприклад, про те, який він хороший народний обранець: ініціативи вносить, посади отримує, з людьми зустрічається.

Навіть про свій майбутній другий шлюб, що взагалі не сприймається в традиційно українському суспільстві, націоналіст Кайда говорить легко і невимушено.
І ось цей з вигляду позитивний політик, як ми припускаємо, винен у всіх негараздах, що зараз так лихоманять Тернопільщину: і сварки між політиками, і неприйнятий бюджет, і соціально-економічні показники, які далекі навіть до середньостатистичних по Україні.
Наше припущення ґрунтується на тому, що з жовтня 2010 по жовтень 2012 року, тобто довгих 2 роки, Кайда нічого не зробив, щоб Територіальна виборча комісія ввела депутатів-свободівців в склад обласної ради.

А він нічого і не міг зробити, оскільки перебував на ... кримінальному гачку в правоохоронців.
Олексій Кайда був маріонеткою, який на публіку говорив одне, а реально робив те, що йому скажуть.

І причиною цього, на наше припущення, є сумнозвісна сміттєсортувальна лінія, на яку за підписом Олексія Петровича витрачено 2 мільйони бюджетних гривень.

Зараз немає ні лінії, ні грошей, ні відповідальних за розтрату коштів громади в особливо великих розмірах.
От поки над Кайдою "стояли" люди в погонах і махали кримінальною справою по закупівлі сміттєсортувальної лінії, доти свободівці, мов барани, приймали бюджети та інші рішення, зі всіх сили догоджаючи своєму голові обласної ради.
Тому і не було бійок, пікетів, радикальних вимог і область жила своїм звичайним господарським життям.
Але після того, як Олексій Кайда став народним депутатом і на нього поширилась недоторканість, свободівці мов з ланцюга зірвались. І почали за місяць надолужувати все, що пропустили за попередні 2 роки. Почали активно блокувати засідання обласної ради, змінили практично весь склад ТВК, хоч воно не дало жодного результату.

Сам же Олексій Петрович зайняв вичікувальну позицію, всіма силами намагаючись показати себе «над процесом».
Всі ж інші розмови про вплив на ситуацію, про працевлаштування когось з побратимів на посаду замість Кайди відходять на другий план, якщо наші припущення виявляться правдою і незабаром громадськість дізнається більше про те, чому так нераціонально було витрачено 2 мільйони бюджетних гривень.
Можливо і сам Олексій Петрович захоче пояснити свою бездіяльність протягом 2-х років та надмірну активність однопартійців за останні 4 місяці.

«Тернопільський тиждень»

      

 

 

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.