Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Один з читачів ТТ висловив свою думку стосовно того, чому вчора не було мера Тернополя Сергія Надала на покладанні квітів до пам’ятника Тарасу Шевченка, про що ми писали в статті Мер Тернополя Сергій Надал поміняв вшанування Шевченка на поїздку в Європу?

«Можливо й дійсно Надал поїхав за кордон. Але чому ви не розглядаєте можливість того, що це пов’язано з подіями, які відбулися минулого року? Адже тоді Сергій Віталійович через проблеми зі здоровям потрапив до лікарні. А після таких негараздів потрібно уважно ставитися до власного організму і проходити хоча б раз на рік ретельне обстеження. То ж не виключено, що саме теперішня відсутність мера цим і пояснюється. Адже пройшов якраз рік, як сталася та оказія з паном Сергієм на радійному ефірі…»

Нагадаємо, як рік тому писали про це місцеві й вітчизняні ЗМІ, зокрема ТСН.

«Міський голова Тернополя Сергій Надал лікується в одному з відділень Тернопільської психоневрологічної лікарні, повідомляє прес-служба мерії. Як пише Gazeta.ua, Надал потрапив до лікарів вчора прямо з передачі "Коло запитань", яке прямим включенням з Тернополя транслювала радіокомпанія "Ера". Міський голова запізнився на передачу, а коли йому надали слово, то не зміг сформувати речення – по кілька разів повторював склади в словах, затинався. "Добрий день всім-всім... в нас є занадто велика кількість людей, які є..піль...пільговики, і тому не можна відкинути їх всіх-всіх в сторону, треба рахувати думку їх... тому що без них... якщо-якщо взяти всю-всю державу в цілому... тому що..., — почав говорити міський голова. Зрештою ведучий передав слово іншому гостю. В присутніх склалося враження, що міський голова п'яний. "Я не лікар аби давати діагноз, і знати причину того що сталося. Був занадто далеко, аби міг відчути запах алкоголю, якщо такий був. Може дійсно погано стало. Питання тільки, навіщо йти на передачу якщо погане самопочуття?", — коментує один з учасників передачі, депутат облради Степан Барна. Водночас в прес-службі міськради заявляють, що в Сергія Надала проблеми з тиском. "Вчора зранку він брав участь в урядовій селекторній нараді. Після того вже почувався зле, лікарі забороняли йому продовжувати роботу, але він у нас трудоголік. Пішов на ток-шоу, бо там обговорювали важливі питання і наша команда довго до цього готувалася", — каже речниця міськради Катерина Калуш. За її словами, меру на передачі стало зовсім зле. "Він зблід, а коли йому надали слово – то не міг сформулювати думки. Через це ми попросили вибачення в ведучого, і покинули зал. Виявляється, в нього тиск був 170 на 100. Лікарі поставили діагноз: церебросудинний криз. Зараз він в одному з відділень психоневрологічної лікарні", — додає Калуш. Міський голова Тернополя не має в місті слави любителя алкоголю. "Тим більше зараз піст, а він дотримується християнських цінностей"


  

Коментарі  

 
+1 #5 ред.ТТ 11.03.2013 00:28
в ТТ "кризи жанру" не буває, бо саме нам довіряють, так що все попереду, очікуйте зомбовані тягнибаксівці на нові факти...
Цитувати
 
 
+2 #4 Галя 10.03.2013 22:53
Його сьогодні на концерті Кварталу також не було,хоч артисти були впевнені,що він буде.Питались за ним
Цитувати
 
 
-3 #3 Петро Павлович 10.03.2013 15:19
з минулого року ну просто найсвіжіша новина. стидоба! нема про що писати?
Цитувати
 
 
0 #2 Славко 10.03.2013 13:06
Ну як нема про що писати, то давайте будемо повторювати старі "новини"? Криза жанру?
Цитувати
 
 
+3 #1 Андрій 003 10.03.2013 11:29
Та набухався він! І забрали його пяного в лікарню
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.